Evet işaret var istavroz var,çukur var, koltuk taşı var ve ok işareti var ama maalesef nerede burası mesele. VLF cihazlar iş yapmıyor pulse cihazlar derine inebiliyor ama bu sefer ayırımı iyi olmuyor. Herbiri farklı yeri gösteriyor. Birinin var dediğine diğeri yok diyor.
Kadir16 arkadaşım geleceği görmek ile ne alakası var. Geçmişte gömülmüş birşeyi araştırıyoruz. Geleceği kimse bilemez zaten.
Cinlerin defineden sorumlu büyük kişileri var.Mesela Ebyad bir cin padişahı defineleri en iyi bilen.Eğer cinler ile anlaşacaksan şeytaniler ile anlaş.Rahmaniler sana define vermez onlar define için dostluk kurduğunu anlarlar ise aksine sana zarar verirler kızıp.Ama şeytaniler çok sevinirler defineyi verirler sende onlara karşılığını verirsin.
ya dedektor felan la arasan bence daha ıyı olur bulasmaya gelmez cınlere![]()
Bununla ilgilenen varlık Şemharuş olduğu söylediler,doğrumudur.
Eğer öyle ise izlenecek yol nedir?
defineyi koyan kişi mutlaka cin muhafız koymuştur oradaki tılsımın bozulması için AYET-EL KURSİ OKUNUR ardından define dualarıı
evet dediğiniz doğru cin taifesinden yardım alabilirsiniz, ancak işinin ehli bir hocanın yanınızda olması şart. definelerin tamamı korunur. benim rahmetli anneanemin evinin altında vardı. ancak konuştuğumuz hoca, değil ben izmirin bütün hocaları toplansak onu çıkarmaya gücümüz yetmez demişti. padişahve onun ordusu koruyordu..Helalinden para kazanın demişsiniz de.Eğer okursanız define islam dininde haram değildir. Her cin bilmeyebilir ama bilenler olabilir diye düşünüyorum. İlk arayacağım yer zaten bize ait bir tarla babamın dedesi zamanında bir defa altınlarını çaldırmış. çalanlarda yanında çalışan işçilermiş. O da ne olur ne olmaz diye kalan bir kısmını tarlaya gömmüş.Rahatsızlanıp yatağa düşüncede (konuşamıyormuş) işaretler ile tarlaya gömdüğünü söylemiş. Ama 7-8 tane tarla var kim bilir nerede. Oluru yoksa hiç uğraşmayacağım. Böyle bir ihtimal varmı diye sizinde tecrübelerinize güvenerek danışmak istedim.
evet dediğiniz doğru cin taifesinden yardım alabilirsiniz, ancak işinin ehli bir hocanın yanınızda olması şart. definelerin tamamı korunur. benim rahmetli anneanemin evinin altında vardı. ancak konuştuğumuz hoca, değil ben izmirin bütün hocaları toplansak onu çıkarmaya gücümüz yetmez demişti. padişahve onun ordusu koruyordu..
gerçekten cinler niye korur ve sahiplenirlerki defineleri? yani alıp kullanamıyor ki sonuçta![]()
evet dediğiniz doğru cin taifesinden yardım alabilirsiniz, ancak işinin ehli bir hocanın yanınızda olması şart. definelerin tamamı korunur. benim rahmetli anneanemin evinin altında vardı. ancak konuştuğumuz hoca, değil ben izmirin bütün hocaları toplansak onu çıkarmaya gücümüz yetmez demişti. padişahve onun ordusu koruyordu..