lightofgoddess
Kayıtlı Üye
Peki size gösterilen görüntü çok ileri bir tarih miydi yoksa yakın bir tarih miydi? İslam ülkesinde ilk çıktı dediniz. Şu an filistin-israil savaşını düşünürsek, filistin mi kastediliyor acaba?bu varlıkla temasa geçtim arkadaşlar ve yeri ya maya uygarlıgında bir tapınağın içinde tam olarak enerjisi bir mühürle saptanmış
şimdi gizli bilgileri aktarıyorum
bu varlıgın gezegeni uranüs ölüm gezegeni diğer adı nemesis (bazı gizli ilim tarikatlarının verdigi isim) incilde antichrist diyede geçer)
üstündeki kıyafetler maya ve aztecten kalma kıyafetlr tek gözlü ve uzun saçlı
ileriye gidip Temasa geçtigimde edindigim gizli bilgiler şöyle:
dünyada hepimizin bir varlıgı var bu güç ve parasal zenginligimizi yöneten varlıktır gezegenlerinde vardır dünyanın şu anki dünya zenginligini yöneten varlık siyah boga nasdaq amerikadır(amerika ve tüm dünya batıcak emtia çağı başlayacak) bu boga bu varlık deccal çıkmadan öne öldü yani bütün dünyada paralar çöp oldu ve çogunluk fakirledi
sonra güneşi kararttılar dünyanın atmosferine gönderdikleri uydular birbirine bağlandı ışığı engellediler
6 tane siyah seçilmiş kişi objeler getirdiler 1 tanesi bilgelik horusun gözüydü tapınağa koydular ve manevi mühürleri kırdılar deccal serbest kaldı ilk bir islam ülkesinde gece vakti ortaya çıktı ben bu varlıgın yanındayım kendisine dedimki güneş olsaydı ortaya çıkabilirmiydin dedim hayır dedi
bu varlık çıktıktan sonra dünyanın her yerinde büyük depremler büyük seller ve böcek istilaları patladı kıtlıktan topraklar kurudu sonra yerin altından
yerin altında yaşayan sayıları aşırı fazla bir topluluk gün yüzüne çıktı ama o kadar fazlaki sayıları sayamadım tenleri siyah gözleri kırmızı ellerinde kılıç ve ok var orduyla savaşıyorlar ama sayıları aşırı fazla oldugundan ordu güç getiremedi heryerden yerin altından siyah tenli lisan bilmeyen sayıları binlerce olan insan türü varlıklar çıkıyodu
ben sadece bu kadar ileriye gidebildim daha fazlasına enerjim yetmedi