İstediğiniz,dünyanın en büyük hazinesinin kapı anahtarı(şifresi)..Evvela,dünyada bu hazinenin anahtarını bilen kaç kişi olabileceğini bir düşünmeli..Bana öyle geliyor ki belki 5 yada 6 kişi olabilir.Koskoca dünyada..Bu insanlar kimlerdir,nerdedir?Onların nerde olduğunu ve nasıl bulunabileceklerini bir bilen var mıdır?..Diyelim ki bu kişilere bir şekilde ulaşıldı,size yada herhangi birine niçin bu bilgileri versinler ki?Sadece istemek yeterli olabilir mi?Her isteyen eğitilir mi?Hele de internet gibi genel bir ortamda..Olayın diğer bir boyutu ise böyle bir ilme sahip biri niçin eğitim versin ki,kazancı ne olacak?Efendim herşey para değildir,işin manevi boyutu vardır diyenler de olabilir..Elbette ama burda da liyakat önemli değil midir?Eğitim alacak kişi,dünyadaki 7 milyar arasından eğitimi-yeteneği-nefis terbiyesi kısacası maddi ve maneviyatıyla bunu gerçekten hak edebilecek-hazmedebilecek kişi olması gerekmez mi?Niyetim sizi kırmak değil,lütfen yanlış anlamayın ama,bu formu okuyan ben de dahil biçok kişi,sizin aradığınız anahtarı aramaktayız..Rehberinizi aramanız elbette takdire değer,asla yılmayın ama bulmanın o kadar kolay olduğunu sanmıyorum..Sanırsam bu dünyadaki en zor şeyi arıyorsunuz,ne diyeyim başka kolay gelsin !