dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Ticarethanenizde evinizde yada üstünüzde bulunabilir nasıl uygun görürseniz...bu vefki üzerimizdemi taşıyacağız yoksa bulunulan mekandami kalacak. Selametle.
Ticarethanenizde evinizde yada üstünüzde bulunabilir nasıl uygun görürseniz...bu vefki üzerimizdemi taşıyacağız yoksa bulunulan mekandami kalacak. Selametle.
Bunun için sizlere, naçizane, bir tavsiyem olacak!!!merhaba arkadaşlar:allah rızası için ey moderatör,bana yardım edin.o kadar çaresiz ve o kadar muzdarip bir durumdayım ki.etmediğim dua kalmadı başvurmadığım yöntem kalmadı EY MODERATÖR ey site YÖNETİCİLERİ arapçası olmayan vefk konularında hiç iyi olmayan biriyim eşimden ayrıyım onu çok seviyorum bana dönmesini istiyorum ama o inat biri nuh der peygamber demez..maddi açıdan eşimde bende içinden çıkılması zor dönemler yaşıyoruz zaten maddiyet böyle olmamızın sebebi.ALLAH RIZASI İÇİN eğer elinizden ge3len bişey varsa vefk dua bana yardımcı olun.size değiil 7 sülalenize dua edeceğim.o kadar çaresiz ve müşkül durumdayım ki..
Selam arkadaslar.safran tozu ve misk yagi karistirilarak elde edilir.ben böyle yapiyorum.BASARILAR:driving:safranlı kalem bulursan banada haber ver
sarfan mürekkebi
Sayın Urum,
Bu tılsımı denemek istiyorum. Arapçayı hiç bilmiyorum ve tılsımın hazırlanması esansında kelimelerde bir yanlışlık yaparsam veya deneme yanılma yöntemiyle doğru olan harfleri yazmaya çalışırsam yan etkileri olur mu acaba? Lütfen bu konuda bilgilendirirmisiniz?
zikir kapden zikirlerde alırken açık zikirlerde nefes verirken