Retro
Elit Üye
İlginç bir bakış açısı. Hiç böyle düşünmemiştim. Ama evet kişilik olarak bir teklik söz konusu değil. Bu teklik terapi ile sağlanmaya çalışılıyor.
Bazen cin fikirli düşünmek gerek
İlginç bir bakış açısı. Hiç böyle düşünmemiştim. Ama evet kişilik olarak bir teklik söz konusu değil. Bu teklik terapi ile sağlanmaya çalışılıyor.
ahah bahsettiğim kişi de benim geleceğimle alakalı rüya görmüştü yani o an gibi öyle bir etkilenmişki gelip kontrol etmişti gerçek mi diyeAçmadığım telefonun uzaktan kendiliğinden açılması ve 'Neredesin sen?' diye bağırmasını duyunca bir sıkıntı var demiştim ben de. Tabii bana dair gerçekten kimsenin bilmediği şeyleri de bilmesi sinirimi bozmuştu.
Evet canımız sıkıldığında farklı iletişim biçimleri geliştiriyoruz o 'şeylerle.' Ben sinir uçlarımla çok oynadığı için bir süredir görüşmüyorum. Hatta son görüşmelerden birinde o kadar çıldırmıştım ki 'sinirden bir süre karşıma çıkmasın, kendimi tutmam, ona öldürtürüm, ömrün boyunca bunun pişmanlığıyla yaşarsın' demiştimahah bahsettiğim kişi de benim geleceğimle alakalı rüya görmüştü yani o an gibi öyle bir etkilenmişki gelip kontrol etmişti gerçek mi diyearada rüyamda beni ziyarete geldiğini gördüm ama bunu farkında olmadan yaptığını sanıyordum. Varlık olduğunu öğrenince artık daha az sinirleniyorum o kişiye.. çok canımı sıktığından farklı şekillerde tehdit ediyorum varlık anlıyor beni tabi o durumlarda
![]()
Ben de bu gönderiyi merak ettim... @acid Bu bahsettiğiniz kişi neden sizi sinirlendirmeye çalışıyor?Sadece enerji vampiri ve bundan zevk mi alıyor yoksa neyi amaçlıyor?Bazen hiçbir şey yapmadığı halde ,sadece yoğun ilgisi yüzünden yaşlı bir komşumuz bana sevgiyle yaklaştıı halde üstüme çok gelinmesinden dolayı aşırı rahatsız olmuştum ve o kişiyle telefonda ya da günlük hayatta baş edemediğimi hissettiğimden sinir krizine benzer bir durum yaşamıştım,çok zor uzaklaştırdım....Israrcılığı ve günün her saati hayatımıza dahil olmaya çalışması benim de sinir uçlarımı zıplatıyordu...Görünüşe bakılırsa neredeyse kaba sayılan kişi ben olacaktım....Karşıdaki kişi çok nezaketli yaklaşıyor ama ben yapışkanlık enerjisi alıyordum...Bizden sürekli ilgi,alaka bekliyor ve ailecek bize gösterdiği ilgiyi de abartıyordu...Mesafeyi zor ayarlayabildim...Ben de uzaklaştırdım ama çok zaman geçti...Hiç kimseden bu kadar rahatsız olmamıştım ve vicdanımı bile sorguladım...Ben ne yaşadım acaba bu durumda?Evet canımız sıkıldığında farklı iletişim biçimleri geliştiriyoruz o 'şeylerle.' Ben sinir uçlarımla çok oynadığı için bir süredir görüşmüyorum. Hatta son görüşmelerden birinde o kadar çıldırmıştım ki 'sinirden bir süre karşıma çıkmasın, kendimi tutmam, ona öldürtürüm, ömrün boyunca bunun pişmanlığıyla yaşarsın' demiştimSonuç verdi. Görüşmek için çok ciddi girişimler olmadı.
Kişisel bir ilişkim ve arkadaşlığım var. Bencil, her istediği anda istediği kişinin hayatına girip çıkabileceğini düşünen biri. Dünya onun etrafında dönüyor. Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin mottosuyla yaşayan biri. O istediği zaman anında gitmek zorundasınız ama istemezse görüşmezsiniz. Hep onun sıkıntılarıyla ihtiyaçlarıyla ilgilenilmeli. Ben ölümden dönmüşüm ama yine o zamanlama da onun durumu, ihtiyaçları daha önemli. Ve o çağırdığında, gitmediğimde garip bir sinir hali ile karşılaşıyordum. Daha nasıl anlatayım. Büyük dağları da o yaratmış işte.Ben de bu gönderiyi merak ettim... @acid Bu bahsettiğiniz kişi neden sizi sinirlendirmeye çalışıyor?Sadece enerji vampiri ve bundan zevk mi alıyor yoksa neyi amaçlıyor?Bazen hiçbir şey yapmadığı halde ,sadece yoğun ilgisi yüzünden yaşlı bir komşumuz bana sevgiyle yaklaştıı halde üstüme çok gelinmesinden dolayı aşırı rahatsız olmuştum ve o kişiyle telefonda ya da günlük hayatta baş edemediğimi hissettiğimden sinir krizine benzer bir durum yaşamıştım,çok zor uzaklaştırdım....Israrcılığı ve günün her saati hayatımıza dahil olmaya çalışması benim de sinir uçlarımı zıplatıyordu...Görünüşe bakılırsa neredeyse kaba sayılan kişi ben olacaktım....Karşıdaki kişi çok nezaketli yaklaşıyor ama ben yapışkanlık enerjisi alıyordum...Bizden sürekli ilgi,alaka bekliyor ve ailecek bize gösterdiği ilgiyi de abartıyordu...Mesafeyi zor ayarlayabildim...Ben de uzaklaştırdım ama çok zaman geçti...Hiç kimseden bu kadar rahatsız olmamıştım ve vicdanımı bile sorguladım...Ben ne yaşadım acaba bu durumda?
Çok tanıdık geldi. Narsistik istismar bu. O tür birini tanıdım. Tipik reptilian bilinci.Kişisel bir ilişkim ve arkadaşlığım var. Bencil, her istediği anda istediği kişinin hayatına girip çıkabileceğini düşünen biri. Dünya onun etrafında dönüyor. Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin mottosuyla yaşayan biri. O istediği zaman anında gitmek zorundasınız ama istemezse görüşmezsiniz. Hep onun sıkıntılarıyla ihtiyaçlarıyla ilgilenilmeli. Ben ölümden dönmüşüm ama yine o zamanlama da onun durumu, ihtiyaçları daha önemli. Ve o çağırdığında, gitmediğimde garip bir sinir hali ile karşılaşıyordum. Daha nasıl anlatayım. Büyük dağları da o yaratmış işte.
Bunlara, bu kadar ben merkezciliğe, her kadın benim peşimde dolaşmak zorundadır anlayışına her insan evladı sinirlenir.
Ama konak olduğu varlıkta da rahatsız edici bir kıskançlık var. En olmadık zamanda en güzel anınızı çok güzel zehir eder. Bundan da rahatsız olmaz.
Bunu da yaşadım,bu farklı bir kişiydi...Karşı cins tarafından yaşadım ama gerçekleri görünce artık kendimi kandıramadım...Reptilian bilinci tam olarak nedir?Bütün narsist özellikleri taşıyanlara diyebilir miyiz?Yoksa insan soyuna kullanılan bir tabir mi?Aslında internetten de okumuştum ama,,rica etsem ''reptilian'kavramını net ,açık kısa bir cümleyle açıklayabilir misiniz arkadaşlar?Çünkü emin değilim ,artık kendimi korumaya aldığım için bu tiplerle karşılaştığımda tam olarak bilmek istiyorum....Çok tanıdık geldi. Narsistik istismar bu. O tür birini tanıdım. Tipik reptilian bilinci.
Ben de internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum. Kök çakrada yaşayan tipler tek dertleri dünyalık. Sex, lüks hayat, keyif verici maddelere zaafiyet, bencillik, korkaklık, sinsilik.. iyi bir özellikleri yok yaniBunu da yaşadım,bu farklı bir kişiydi...Karşı cins tarafından yaşadım ama gerçekleri görünce artık kendimi kandıramadım...Reptilian bilinci tam olarak nedir?Bütün narsist özellikleri taşıyanlara diyebilir miyiz?Yoksa insan soyuna kullanılan bir tabir mi?Aslında internetten de okumuştum ama,,rica etsem ''reptilian'kavramını net ,açık kısa bir cümleyle açıklayabilir misiniz arkadaşlar?Çünkü emin değilim ,artık kendimi korumaya aldığım için bu tiplerle karşılaştığımda tam olarak bilmek istiyorum....
Bunların fazlası var ,eksiği yok...Genelde insanlar kendi frekanslarındaki kişilerle birlikte olurlar ama işte burada durum farklı...Bu tipler hep de kendi zıt özelliklerinde olan insanlarla çevrili oluyorlar....Burada zıt kutuplar oluyor galiba...Yani bilinçli olarak ;pozitif enerji saçan insanları seçiyorlar galiba sırf enerjiden beslenmek için ya da olumlu enerjileri bozmak hoşlarına gittiği içi..Keşke kendileri gibi insanlarla karşılaşsalar....Cevapladığınız için çok teşekkür ederimBen de internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum. Kök çakrada yaşayan tipler tek dertleri dünyalık. Sex, lüks hayat, keyif verici maddelere zaafiyet, bencillik, korkaklık, sinsilik.. iyi bir özellikleri yok yaniCingözlerin çoğu bence reptil melezi, onlar insanlarla ortak beden kullanıyorlar kanımca. Etik değerlere saygılı değiller, bir şey yapmayı istemeleri yeterli.. hani bazılarının dünya yansa umrunda değildir.. köy yanarken o.. saçını tararmış öyle tipler bunlar.. yapmacık tavırları vardır -mış gibi davranmayı iyi bilirler, samimiyet yoktur onlarda.
Evet bence narsistler negatif varlık etkisindeler.
Yok kendileri gibileriyle de sınanıyorlarBunların fazlası var ,eksiği yok...Genelde insanlar kendi frekanslarındaki kişilerle birlikte olurlar ama işte burada durum farklı...Bu tipler hep de kendi zıt özelliklerinde olan insanlarla çevrili oluyorlar....Burada zıt kutuplar oluyor galiba...Yani bilinçli olarak ;pozitif enerji saçan insanları seçiyorlar galiba sırf enerjiden beslenmek için ya da olumlu enerjileri bozmak hoşlarına gittiği içi..Keşke kendileri gibi insanlarla karşılaşsalar....Cevapladığınız için çok teşekkür ederim![]()
Enerji vampiridir onlar. İyi olan şeyleri bozmayı severler, modunu düşürüp enerjini çekerler. Onlar adam kullanmayı sever.Bunların fazlası var ,eksiği yok...Genelde insanlar kendi frekanslarındaki kişilerle birlikte olurlar ama işte burada durum farklı...Bu tipler hep de kendi zıt özelliklerinde olan insanlarla çevrili oluyorlar....Burada zıt kutuplar oluyor galiba...Yani bilinçli olarak ;pozitif enerji saçan insanları seçiyorlar galiba sırf enerjiden beslenmek için ya da olumlu enerjileri bozmak hoşlarına gittiği içi..Keşke kendileri gibi insanlarla karşılaşsalar....Cevapladığınız için çok teşekkür ederim![]()
Yok kendileri gibileriyle de sınanıyorlarİlahi adalet işliyor emin ol.. başlarına ne işler açıyorlar onların dengi olan tipler.
Kadın/erkek fark etmiyor....Gerçekten de insan yaşarken anlamıyor ama çok ileriye gittikleri zamanlar anlaşılıyor ve kendilerini ele veriyorlar...Umarım ilahi adalet sizin söylediğiniz gibi işliyordurEnerji vampiridir onlar. İyi olan şeyleri bozmayı severler, modunu düşürüp enerjini çekerler. Onlar adam kullanmayı sever.
Çok iyi anlıyorum.. yani bu kadar iyi anlıyor olmak istemezdim ama anlıyorum işteKadın/erkek fark etmiyor....Gerçekten de insan yaşarken anlamıyor ama çok ileriye gittikleri zamanlar anlaşılıyor ve kendilerini ele veriyorlar...Umarım ilahi adalet sizin söylediğiniz gibi işliyordur....Öyle şeytan gibi duruyorlar ki,sanki hiç eksik tahtaya basmazlarmış gibi görünüyor...Belki bir gün şaşırıp bindikleri dalı keserler ya da kendi kazdıkları kuyuya düşerler...Oğlak dolunay'ından etkilendim galiba dostlar
Hassaslaştım konular açılınca
![]()
İnşallah yaşattıklarını yaşıyorlardır ama en büyük ceza bizim gibi insanlarla artık oyun oynayamayacak olmaları ve bizim gibi oyunlarını hoş gören kişileri kaybetmeleri...Ya da acıtmak ,incitmek için bile bize artık ulaşamamaları...En büyük ceza bu zevkten mahrum olmaları...Çünkü herkes bizim kadar uzun süre devam ettiremez bence(Çok sağlıklı bir psikoloijde olan azla yetinmezdi)...Benim dileğim bu...Umarım bizim gibi farkında olup da devam ettirenlerle değil,ilk hareketlerinde büyük tepkiler veren insanlarla karşılaşırlar....Çünkü kendi yaptıklarına bakmadan bizim verdiğimiz tepkiye öfkelenip ,bir de bizim normal olmadığımızı ima ediyorlar...Yani normal olsak onlarla ne işimiz olurdu zatenÇok iyi anlıyorum.. yani bu kadar iyi anlıyor olmak istemezdim ama anlıyorum işteBekle ve gör bir bir önüne düşer.. onlar da kendi gibilerden çekiyorlar, bugün iyi dediklerine yarın düşman oluyorlar.. birbirlerine düşüyorlar. Mesela.. biri enerji çalmayı sever diğeri para birbirlerini kullanmaya kalkarlar en başta sevgi pıtırcığını oynadıkları için her şey iyi gibidir sonra patlak verir olaylar, dökerler eteklerindeki taşları defalarca şahit oldum.
Öyle tabi.. kimse onlara bizim gibi iyi niyetli davranmıyorki.. kimsenin ettiği kimseye kalmaz boşver.. ilahi adalet başkaları kanalıyla işler. O sana haksızlık yapar başkası da ona. Bir birim kötülük yapıyorsa on birim kötülük görüyorlar, kendilerine denk gelenler kendilerinden beter tipler. Bazen bana yapılan muamele için sabır taşı olsa çatlar iyi katlanmışım diyorum.. ama o tiplerin düştüğü durumları görünce bunlara nası tahammül ediyor ben olsam çoktan kara büyüyü yemişti diye söyleniyorumİnşallah yaşattıklarını yaşıyorlardır ama en büyük ceza bizim gibi insanlarla artık oyun oynayamayacak olmaları ve bizim gibi oyunlarını hoş gören kişileri kaybetmeleri...Ya da acıtmak ,incitmek için bile bize artık ulaşamamaları...En büyük ceza bu zevkten mahrum olmaları...Çünkü herkes bizim kadar uzun süre devam ettiremez bence(Çok sağlıklı bir psikoloijde olan azla yetinmezdi)...Benim dileğim bu...Umarım bizim gibi farkında olup da devam ettirenlerle değil,ilk hareketlerinde büyük tepkiler veren insanlarla karşılaşırlar....Çünkü kendi yaptıklarına bakmadan bizim verdiğimiz tepkiye öfkelenip ,bir de bizim normal olmadığımızı ima ediyorlar...Yani normal olsak onlarla ne işimiz olurdu zatenKısacası umarım kendilerinden daha cin fikirli kişilerle karşılaşırlar....
-mış gibi yapmak ne güzel dediniz. Belki de insan zaten doğası gereği kötüdür. Çok da suçlu aramaya gerek yok. Kötüler işte. Sorun bence şurada: Neden bu kötüler bizi çekiyor? Ne buluyoruz onlarda.Ben de internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum. Kök çakrada yaşayan tipler tek dertleri dünyalık. Sex, lüks hayat, keyif verici maddelere zaafiyet, bencillik, korkaklık, sinsilik.. iyi bir özellikleri yok yaniCingözlerin çoğu bence reptil melezi, onlar insanlarla ortak beden kullanıyorlar kanımca. Etik değerlere saygılı değiller, bir şey yapmayı istemeleri yeterli.. hani bazılarının dünya yansa umrunda değildir.. köy yanarken o.. saçını tararmış öyle tipler bunlar.. yapmacık tavırları vardır -mış gibi davranmayı iyi bilirler, samimiyet yoktur onlarda.
Evet bence narsistler negatif varlık etkisindeler.
Bir süre bana uzak olsunlar. Gerçekten yoruldum.Çok tanıdık geldi. Narsistik istismar bu. O tür birini tanıdım. Tipik reptilian bilinci.
Herkesi kendimiz gibi bildiğimiz için belki de.Neden bu kötüler bizi çekiyor? Ne buluyoruz onlarda.
-mış gibi yapmak ne güzel dediniz. Belki de insan zaten doğası gereği kötüdür. Çok da suçlu aramaya gerek yok. Kötüler işte. Sorun bence şurada: Neden bu kötüler bizi çekiyor? Ne buluyoruz onlarda.
Bir süre bana uzak olsunlar. Gerçekten yoruldum.
Bugün sizlerle bu konuda konuşacağımı bilmiyordum,konu açıldı ve ben kendimi çok rahatlamış hissediyorum...Umarım sizler de yazarak biraz rahatlamışsınızdır...Çünkü genelde iyi dilkelerde bulunan insanlarız ama bugün beddua gibi yazdım sanki ve sayenizde içimi dökmüş oldum...Yaşasın sizlerle bir arada oluşumuzHerkesi kendimiz gibi bildiğimiz için belki de.
Bir şeyleri anlatmanın rahatlığını en iyi ben bilirim herhalde. Belki de anonim olarak yazdığım için hayatımın en önemli sırrını bu başlık altında söylemiş, açıklamış oldum herkese. Konunun başından beri okuduysanız ne demek istediğini anlayacaksınız.Bugün sizlerle bu konuda konuşacağımı bilmiyordum,konu açıldı ve ben kendimi çok rahatlamış hissediyorum...Umarım sizler de yazarak biraz rahatlamışsınızdır...Çünkü genelde iyi dilkelerde bulunan insanlarız ama bugün beddua gibi yazdım sanki ve sayenizde içimi dökmüş oldum...Yaşasın sizlerle bir arada oluşumuz...İyi bir şeye sebep oldular,şurada iki lafın belini kırdık sayelerinde
![]()
Evet bütün yazdıklarınızı başından itibaren okumuştum...Bazen iyi ki bu insanlarla karşılaşmışım diyorum ve insanların hiç göründükleri gibi olmadığını ve ''mükemmel'i''oynayan insanlardan uzak durmamızı öğrettikleri için bazen de iyi bir deneyim oldu diyorum...Aslında yazmanız iyi olmuş,çünkü ''yazmak''en büyük şifadır...Benim için öyle ve bunu başka yerlerde de okuyorum....Ara sıra duygularımızı deftere yazmak ya da böyle bir toplulukla paylaşmak hem kendimizle yüzleşmemize sebep oluyor hem de duygularımızı içimizden atmamıza sebep oluyor.....Bir çeşit arınma gibi...Bir şeyleri anlatmanın rahatlığını en iyi ben bilirim herhalde. Belki de anonim olarak yazdığım için hayatımın en önemli sırrını bu başlık altında söylemiş, açıklamış oldum herkese. Konunun başından beri okuduysanız ne demek istediğini anlayacaksınız.
Narsist insanlar bazen psikolojik durumumdan dolayı daha fazla yara açabiliyor bende. Ama böyle böyle büyüyoruz.