Çok kötü birşey oldu yardım edin eşimi kaybediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bennaptim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geç yazmışım yazacağım yazımı şöyle bir şey desek urum abi lütfen bizi :ban: 'lama burasının senin yerin olduğunu bilmiyorduk birdaha yapmıcaz vallahi desek bize daha mı çok kızar bizi dahamı çok sever :) şaka bir yana konuyu çok dağıttık vallahi biz bırakalım bir an önce

ahanda futbola aşırı derecede düşkünüm halı sahada sol ayakta süperim sizin yerinizde olsam bu konudan hemen giderim ya erkeksiniz futbol özgürlüğünüz var ve siz futbolu sevmiyosunuz beni futbol oynarken görenler böyle öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar

evet biz konuyu açan arkadaşın şaka yaptığını anlayınca daha çok dağıttık bitirelim diyorum ama olmuyor yapamıyoruz bir an önce konuya kilit gelse çok güzel olur

batı neresiydi ya izmir istanbul büyük sehirdir mutlaka yani bizim şehirde bakıyorlar işte çünkü ufak bir yer ama bana alıştılar artık neysede ondan kurtuldum bir tiyo daha ver deniz varmı?

Yazmadan duramadım Mefetseger en az 10 dakikadır bu konuda galiba bütün mesajları okuyup öyle kilitleyecek :D yada kilitlemeyecek :)

amanın ban diyince vallahi elim ayağıma dolaşmaya başladı lütfen bizi affedin özür dileriz birdaha sululuk yapmayacağız :(:nopity:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri