Cinlerle fal bakabilen var mı?

adinneydiya

Kayıtlı Üye
Önceden vardı çevremde cinlerle fal bakan birkaç kişi. Sonra yollarımız ayrıldı. Şimdi fal bakıyorum diyenler sallıyor herkese söylenecek şeyleri söylüyorlar. Ciddi anlamda cinlerle fal bakabilen var mı? Gerçekten çok ihtiyacım var buna.

Önceden vardı çevremde cinlerle fal bakan birkaç kişi. Sonra yollarımız ayrıldı. Şimdi fal bakıyorum diyenler sallıyor herkese söylenecek şeyleri söylüyorlar. Ciddi anlamda cinlerle fal bakabilen var mı? Gerçekten çok ihtiyacım var buna.
cinle fal bakılmaz üst benliğinle iletişimde o bilgiler otomatik geliyor 5 ve 6 boyuta açılmak cinler başka formlar o zaman normal insan standartını aşmak lazım nedir bu cin merakı .

İnan yakın çevremde cinlerle fal bakan birisi var %100 şahit oldum
Evet cinlerle güzel fal bakılıyor. Cinler çok yalan konuştuğu için güvenemiyorlar ama insanlar cinlerden daha yalancı. Benim baktırdığım kişilerden cinlerle bakanlar vardı.. gayet de iyi baktılar.. benim bilmediğim şeyleri söylediler ve sonradan doğru olduğu ortaya çıktı.

Kişinin iradesinin karışmayacağı üst benlikten inanç ve bilgileri çekebilirler bu alandaki inançlar frekansa göre çekilecek gerçeklikler olduğu için bunlar doğru bilinmiş olur. Ve hatta tasdiklendiği durumlarda gerçekleşen kehanet olarak kuvvetlenir. Ama irade karıştığı noktada blokaj koyulursa ertelenir veya engeller oluşur. Ya da zaman içinde inançlar değişirse bu bilgilerin tersi gerçekleşebilir. Açıkçası ben cinler tarafından kontrol edilmeyen bir fal metodu bilmiyorum. Daha doğrusu olduğunu düşünmüyorum.

Evet cinlerle güzel fal bakılıyor. Cinler çok yalan konuştuğu için güvenemiyorlar ama insanlar cinlerden daha yalancı. Benim baktırdığım kişilerden cinlerle bakanlar vardı.. gayet de iyi baktılar.. benim bilmediğim şeyleri söylediler ve sonradan doğru olduğu ortaya çıktı.

Kişinin iradesinin karışmayacağı üst benlikten inanç ve bilgileri çekebilirler bu alandaki inançlar frekansa göre çekilecek gerçeklikler olduğu için bunlar doğru bilinmiş olur. Ve hatta tasdiklendiği durumlarda gerçekleşen kehanet olarak kuvvetlenir. Ama irade karıştığı noktada blokaj koyulursa ertelenir veya engeller oluşur. Ya da zaman içinde inançlar değişirse bu bilgilerin tersi gerçekleşebilir. Açıkçası ben cinler tarafından kontrol edilmeyen bir fal metodu bilmiyorum. Daha doğrusu olduğunu düşünmüyorum.
Benim tanıdığımda şöyle oluyor. Fal baktığı zaman fısıltı şeklinde söylüyorlar bazı sınırları var her şeyi söyletmiyorlar

cin vardır doğruda üst benliğimizden gelen bilgiler bilinçaltı herşeyi bilir falın cinlerle astral varlıktan ibaret olduğunu düşünmüyorum üst benliğimiz herşeyi bilir gayb içimizde altıncı his neden var herşey içimizde tabiki melekler demonlar var necromania ölüler diyarından gelen bilgiler var ama astral cin meleklerle iletişim kuran bir insan beşinci boyuta geçmiş demektir çok nadir hatta olağanüstü bişey .

Bakılabilir ama negatif varlıklarla bakılabilir. Pozitif varlıkları bu tür şeylere kullanamazsınız çünkü pozitif varlıklar gerektiği yerde müdahale ederler ve kadere karışmazlar ve kendilerini kullandırtmazlar. Her kim size böyle bakım yapıyor ücret talep ediyorsa negatif varlıklarla çalışıyordur

Geri