Cinlerin Yapısı Nasıldır? Cevap İçeride.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan grimorie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cinleri forma gırmıs bıcımde gorebılırsınız..asli suretinde degıl..Imam-ı Şafi'nin fetvası var..cinleri orjinal suretınde gordum dıyenin sahadetı kabul edilmez.Çünkü bu durum, Kur’an’da, insanların cinleri göremeyeceğine dair (Araf, 7/27) beyanlarına aykırıdır.degısık forma gırmıs sekıllerde gorunebılırler..

bizden, yani insanlardan farklı yapıda yaratıldıkları için onları asli formlarında göremiyoruz. başka surete girmek zorundalar.

Varlıkları gören kişilerin gördüklerini anlatması doğru değildir. Zamanında varlıklar ile ilgili bilgileri yazan kişilerin yazdıkları bilgileri kendileri halka açıklamaz ya da yayınlamazdı günümüzde şahsi kitapları deşifre ettiler maalesef. Bilgi aktarımı yasaktır. BaZı kişiler ise edindikleri bilgileri edebiyat ya da sinema olarak da yansıta biliyor Varlıkların nasıl gördüğünü soran kişilere yüzüklerin efendisi filmini izleyin derim.

Varlıkları gören kişilerin gördüklerini anlatması doğru değildir. Zamanında varlıklar ile ilgili bilgileri yazan kişilerin yazdıkları bilgileri kendileri halka açıklamaz ya da yayınlamazdı günümüzde şahsi kitapları deşifre ettiler maalesef. Bilgi aktarımı yasaktır. BaZı kişiler ise edindikleri bilgileri edebiyat ya da sinema olarak da yansıta biliyor Varlıkların nasıl gördüğünü soran kişilere yüzüklerin efendisi filmini izleyin derim.

Merhaba Sayın Urum. Sorunuz beni meraklandırdı, Yüzüklerin efendisini izleyin demişsiniz, fakat genelde çirkin görüntüsü olan varlıklar olarak bilindiği için, yani genel tanım bu olduğu için söylüyorum, bahsi geçen filmde uruk veya orc veya goblin diye tabir edilen yaratıklaramı benziyor? Yada bir ihtimal Elf, hobbit, cüce gibi insansı varlıklara benziyor olabilirmi?

Saygılarımla.

Geri