Cinlerin İnternet Kullanma İhtimali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kharalos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani onların internete girebilme ihtimali insanın ekipmansız su altında nefes alması gibi birşey olurdu herhalde ama ALLAH(c.c.) bilir

bunu yaşadım bizzat yaşadım gerçektir ekmek musaba kurana dahi yemin ederim onlar internet bilgisayara her şeye girecek ve her dili bilecek güçteler bunu eğlence olarak algılayan arkadaş bir gün bunu yaşarsan öyle imkan doğar bu sözler seni mahçup eder inşallah.

bunu yaşadım bizzat yaşadım gerçektir ekmek musaba kurana dahi yemin ederim onlar internet bilgisayara her şeye girecek ve her dili bilecek güçteler bunu eğlence olarak algılayan arkadaş bir gün bunu yaşarsan öyle imkan doğar bu sözler seni mahçup eder inşallah.
Abovv arkadaş ne beddua ettin yahu..Bir olay için bukadar da ağır beddualar edilmez ki..

Yaşadığın herneyse paylaşırsan seviniriz.

arkadaşlar bu cinleri canlı canlı gören veya duyan ve bu gördüğünün de hayal ve rüya olmadığından emin olan var mı ? Herkes bir cinden bahsediyor ama benim başıma hiç bir şey gelmedi..varlığı da kanıtlanmış mı ? Bir kanıt var mı elimizde,bir fotoğraf,bir ses kaydı falan yok..bu olayları bizzat yaşayan birileri anlatırsa gerçekten çok çok mutlu olurum..bence önce bir varlıkları kanıtlansın Sonra internete girip giremeyeceklerini tartışabiliriz :)

bu arkadaşın bedduası bıraz kutsal damacanadaki adamın küfürüne benzedi ıaıııaınnıanı dayııııınıınııııı hayıyıyııyıyını mayınınıyıyın deliuiuiiu
-O ne biçim küfürdür arkadaş

bence internette dolaşmaları oldukça komik ihtimal belki olabilir ki o ihtimalde çok ama çok düşüktür bir sürü forumlarda ben cinim işte biz aslında şöyleyiz yok efendim böyleyiz diye saçmalayan bir sürü ahmak insan var bence böyle bi vakanının mümkünatı yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri