Sizin bilinçaltınızda bulunan korkularınızdan faydalanır sapıtırsınız.İnanın buluşmak istemezsiniz tanıdığım değerli bir arkadaşım kendisi davet etmediği, bu işlerlede alakası dahi olmadığı halde gelmişti inanın azı yüzü yamulmuştu bakamazdın uyutmazlar, tatlı uykun rüyaların cehennmeme döner kurtulmak için dualar edersin davet ettinmi belli olmaz suflimi, ulvimi, gaymı, müslümanmı, musevimi inanın şansınıza süper modun bu konu hakkında çok güzel bir yazısı vardı cinlerle ilgili okumanızı tavsiye ederimDini inancınızı bilmiyorum fakat şöyle bir yaklaşımda bulunayım.Cinler ve ruhlar enerjisel varlıklardır.Fiziki bir bedenleri yoktur bu yüzden fiziki dünyada bedene bürünemezler.Cünkü bedensize beden vermek yalnızca yaratanın marifetidir.Ancak varlık sizin beyninize hükmederse size istediği şekli gösterir,istediği şeyi yaptırır işte içine cin girmesi,musallat durumu vs. budur. (Şahsi görüşümdür doğruluk iddia etmiyorum)
tuvalete ekmek koy
Bu işin olgunlukla ilgisi yok. Kimileri vardır 25 yaşındadır 15 yaşında gibi gözükür, kimileri vardır 15 yaşındadır 25 yaşında gibi görünür.enes yaşın kaç önce 18 yaşından küçüksen hiçbir daveti yapma
Bu işin olgunlukla ilgisi yok. Kimileri vardır 25 yaşındadır 15 yaşında gibi gözükür, kimileri vardır 15 yaşındadır 25 yaşında gibi görünür.
Sonuna kadar katılıyorum şimdiye kadar görmemişsen tabi korkmazsın aklını kaçırmayacağın ne malum.Allah korusun çok riskli.görmeden senle uğraşmadan korkmuyorum devek kolay sana gerçek sıfatıyla görünseler deli olursun birader uzak dur
Görmek için önce Şizofreni olmak gerekiyormuş.
Öyle duymuştum bir yerden
Doğru mudur diye sorayım dedim..
Hayır şizofreni felan olmak gerekmiyor.Öyle bir şey olsa bu işin uzmanları olmaz.Forumda Moderatölerden bazıları bu işin ustası.Urum,Yule gibi.Ve onlarda şizofreni olmadığına göre.
Görmek için duru görünüzün gelişmesi gerekiyor.Ve enerji seviyenizin yüksek olması gerekiyor.