"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinlere karsi günlük ayetelkürsi korumasi (daire)

dark_angel

Banlı Kullanıcı
merhaba arkadaslar, umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Sitede verildimi bilmiyorum ama günlük yapilmasi gereken cinleri uzaklastiran ayetelkürsi koruma dairesini paylasmak istedim.

Ilkönce vakti zamani önemli degil abdestli sekilde (boy abdesti tazelenip yapilirsa daha iyi olur) oturuyoruz, her ayetelkürsinin basinda euzu besmele cekerek asagidaki sekilde uyguluyoruz.

1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, sag tarafina üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, sol tarafina üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, ön tarafina üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, arka tarafina üfle (basini hafif arkaya cevirip üflemen yeterli)
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, yukari tarafa üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, asagi tarafa üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, nefesinle birlikte yut...

Bu daire besmelesi unutulmadan ve dogru sekilde okunup sirasi bozulmadan uygulandiginda bir günlük yani yaptiginiz vaktin ertesi gününe kadar korur. Korumanin zamani dolmadan daireyi araliksiz uygularsaniz cinin bedeninize girmesini engeller.

hergün sabah işime giderken yaparım... çok küçükken değerli bir hocamız öğretmişti bu yöntemi bana..yıldızın düşük herşeyden çok çabuk etkileniyorsun,nazara geliyorsun ve kötü enerjileri çektiğinden günün kötü geçiyor demişti.. ve her yaptığım gün hiç bir olumsuz olay olmaz.ne vaman yapmayı unutayım canımı sıkan bir şey yada bi negatiflik,iş yerinde bir hata olmuştur..tavsiye ederim.

çok büyük korunmadır tavsiye ederim kardeşlerim manevi bir kalkan oluşturur özellikle yıldızı düşük kardeşlerimiz için birebir etki sağlar nazar olaylarını def eder niyet elbette önemlidir ama niyet sadece fiilden ibaret değildir hareketlede niyetimizi desteklememiz gerek

Bu uygulama ile bir başkasına bile yapabilirsiniz zihninizde kişiyi hayal edip çember içine alabilirsiniz yada kendinize yapıyorken istediğiniz kişinin isimlerini söyleyerek kendi daireniz içine alabilirsiniz ve emin olun çok etkilidir..

[h=2][FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]Ayrıca Her gece yatmadan önce yatağımızı sağ işaret parmağımızla “AYETEL KÜRSİ” okuyarak daire içerisine alıyoruz. Ashabı Keyf’in isimlerini yatağa okuyup üflüyoruz ve mutlaka namaz abdestli olarak uyuyoruz. (ASHABI KEYF’İN İSİMLERİ ŞUNLARDIR: YEMLİHA, MİSLİNA, MEKSELİNA, MERNUŞ, DEBERNUŞ, ŞAZENUŞ, KEFEŞTATAYUŞ, KITMİR)[/FONT][/h]

Bunu bir başkasının üzerine yapabiliyor muyuz ? Yani kendim başka biri için ayetel kursi okuyup o kişiye aynı şekilde üflesem olur mu ?

Bunu bir başkasının üzerine yapabiliyor muyuz ? Yani kendim başka biri için ayetel kursi okuyup o kişiye aynı şekilde üflesem olur mu ?

Uflemeden de yapabilirsin yaparken hayal et okumaya başlarken x kişiyi korumaya almaya niyet ediyorum deyip kendi etrafına Uflemen bile yeter tabi bunu yaparken x kişiye yaptığını hayal etmen gerek boylr yaparsan eğer korumaya almış olursun o kisiyi

merhaba arkadaslar, umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Sitede verildimi bilmiyorum ama günlük yapilmasi gereken cinleri uzaklastiran ayetelkürsi koruma dairesini paylasmak istedim.

Ilkönce vakti zamani önemli degil abdestli sekilde (boy abdesti tazelenip yapilirsa daha iyi olur) oturuyoruz, her ayetelkürsinin basinda euzu besmele cekerek asagidaki sekilde uyguluyoruz.

1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, sag tarafina üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, sol tarafina üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, ön tarafina üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, arka tarafina üfle (basini hafif arkaya cevirip üflemen yeterli)
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, yukari tarafa üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, asagi tarafa üfle
1x Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim 1x ayetelkürsi oku, nefesinle birlikte yut...

Bu daire besmelesi unutulmadan ve dogru sekilde okunup sirasi bozulmadan uygulandiginda bir günlük yani yaptiginiz vaktin ertesi gününe kadar korur. Korumanin zamani dolmadan daireyi araliksiz uygularsaniz cinin bedeninize girmesini engeller.
İl olarak neredesiniz iş konusunda özelden yazarsanız ...

Geri