Cyrus
Kayıtlı Üye
Ya mesela kim kimi korkutuyor diye seslendim şimdi gelsinler yiyorsa korkum yok sjsnxıdncCinlere hakaret ediyorsunuz yoksa gece gelip korkutmasın
Ya mesela kim kimi korkutuyor diye seslendim şimdi gelsinler yiyorsa korkum yok sjsnxıdncCinlere hakaret ediyorsunuz yoksa gece gelip korkutmasın
Kardeşim şöyle açıklık getireyim..Eskiden cinlerden aşırı korkardım cin denildiğinde gözlerimi kapatıp beklerdim sonra cin çıkarma gibi bir olayın içerisine girdim o günden sonra yanımda yakınımda cin olduğunu hissettiğimde ona karşı hakaret ediyorum ve rahatlıyorum ve şuana kadar negatif bir etkisini görmedim bişeyler hareket ettiğinde kendiliğinden su açıldığında hakaret edip dalga geçiyorum bunun sonucu kötü olabilirmi?
Benim kapıya bile vuruyorlar?Kardeşim şöyle açıklık getireyim..
Cin musluk acamaz ışık kapatamaz şu filimlerin etkisinden kurtulun ilk önce
+ Sizlere öyle vesvese verebilirler fiziki etkenleri yoktur
+ Var olanları varmı elbet var ama bunlar cin değil.. cin güçlü bir varlık değil suffi olanlarıdır genelde İfrit ise senin alanına girmiş ise ona istediğin kadar hakaret et kurtuluşun kolay kolay olamaz ondan...
cin olduğunu nerden biliyorsunuz çok afedersiniz de sadece cin yok varlık olarak.İletişime geçin bakalım kalemi bile parçaladığına göre konuşur sizle diye tahmin ediyorum.Benim kapıya bile vuruyorlar?
Işığı acip kapatıyorlar
Hatta gözümün önünde gece 3 de , kalemligi hava da bile parçaladı artık neye kızdı bilmiyorum bi çocukla sevgili olmak istiyordum o gün (zaten olmadi da)
Bilmiyorum cin yapamaz diyorsun ama yapıyor bundan eminim
Ne diyeyim ??? Cin arapçada bilinmeyen örtülü anlamına gelir. Ben zaten varlığa bilinmeyen diyorumcin olduğunu nerden biliyorsunuz çok afedersiniz de sadece cin yok varlık olarak.İletişime geçin bakalım kalemi bile parçaladığına göre konuşur sizle diye tahmin ediyorum.
Çok defa evdeyken musluk açıldı kapandı bende eminimBenim kapıya bile vuruyorlar?
Işığı acip kapatıyorlar
Hatta gözümün önünde gece 3 de , kalemligi hava da bile parçaladı artık neye kızdı bilmiyorum bi çocukla sevgili olmak istiyordum o gün (zaten olmadi da)
Bilmiyorum cin yapamaz diyorsun ama yapıyor bundan eminim
Bunu okusun NaBe.Kimi esyayi hareket ettiremez, kimi de musluk lamba falan acamaz demis ama, cins ve guclerine gore her halti yerler. Guclu bir varliksa lambada acarlar, muslukta acarlar esyayi istedikleri yerede gotururler.
Yasadigim bir olayi anlatayim. Arkadaslarla piknik yaparken perili bir arkadasim yemek yerken saatini cikartmis kenara koymustu. Hava biraz serin, uzerimdeki montumun onunu bile acmadim ve icindeki gizli cebi benden baska bilen yok. Piknik sonunda, donus yolunda arkadasim saatini orda unuttugu soyledi. Biz geri donup alalim derken gerek yok birazdan getirirler demisti. 1 dk gecmeden bana saatim geldi ve sende demisti. Butun ceplerime baktim ve saat yok. Bana senin bildigin cebine bak dedi ve montumun gizli cebinden saat cikmisti. Peki maddeyle oynayamiyorlarsa o saat nasil montumu bile acmamisken gizli cebime geldi? Sadece bunlarla kalmadi. Yeri geldi sofrada actilar, besmelesiz de yedirmediler. Kiymetli madenlere kadar getirdiler. Bunun gibi yuzlerce ornekle birebir karsilastim.
AH be malesef yanlış bilgiye sahipsiniz herkes bi çoğu bu konuları merak ediyosanız araştırma yapmayın gidin 3. gözü açık olan birisi tanışın gücünü iyimi kötümü öğrenin iyi gözleyin kötü düşünmeyin onun için bunu farkeder öğrenin hiç bişey bilmiyorsunuz bazı insanlarda ruhu milyon yaşında onları hükmede onlarla yaşayan yığınla insan var dikkat edin yanlış bilgilendirmeyinOnlarla dalga geçmek türkçe olmuyor malesef Onlara eziyet çektirip yanından uzaklaşmasını sağlamak bazı dua ve ayetlerle oluyor
Abicim/Ablacim sendekiler ifrit mi ?Biz 3. Boyuttayız dolayısıyla diğer tüm yukarı boyuttakiler bize müdahale edebilir.
Eşyaları kaybediyorlar,saklıyorlar,geri getiriyorlar,sizin dış görünüşünüzü millete başka gösteriyorlar,siz iyi birşey yapsanız bile yanlıs anlasılmanızı sağlıyorlar. Cep telefonları ile çok oynuyorlar, uygulama yükleme , silme,kayıt oynatma neler neler yapıyorlar.
Eski isyerimde tuvaletler sensörlü idi kapı kapalı içerde kimse yok ama ışıklar yanıp sönüyordu. İçerisi boşken olması mümkün değil.Gece uyurken kapalı ısıtıcıyı sonuna kadar açıp beni sıcaktan bunaltıp uyandırıyorlar evde kimse yok ısıtıcıyı kim açtı. Beni gece yarısı dürtüp uyandırmalarını demiyorum bile..
Telefonumda bir kayıt vardı,yanımdaki birinin duymasını istememiştim. Defalarca telefon tam kapalı olduğu halde kaç kere kaydı açtılar defalarca kapadım ama herseferinde o kişi duysun diye açtılar,en sonunda kaydı sildim. Hediye yüzüğümü salonda çaldılar,tepem attı zira bu kaçıncı altın takımın gitmesiydi.Agzıma geleni söyledim ,o yüzük gelecek başka yolu yok dedim. Bir ay sonra çamaşır makinesinin içine attılar. Hani salon hani mutfak bir ayda kaç kere çamaşır yıkandı.Daha bir dünya sayarım,o eşyaya müdahale edemez diyenler halt yemiş,gözümüzün önünde kaç kere havada eşyalar yok oldu.Daha sokak kapısını açıp girenleri demedim bile,bir bende görmüyorum yazdıklarımın hepsi sahitli ,hadi ben uyduruyorum benimle gören herkese ne oluyor.
"hee mevzu var nolacak?" derlerse??mesela ben eve yanlızken herhangi bi tarafa bakıp "hayırdır bilader, bi mevzumu var" diyorum... maksat onları gördüğümü sanıp tribe girsinler...