Derman Baba
Kayıtlı Üye
Lütfedip o kadar zahmete girip bir sürü bilgi paylaşmışsınız inanın benim için çok değerli Teşekkür ederim ??? ama nasıl yapacağım konusunda da özelden bilgi verebilirmisiniz ? Mutlaka bekliyorum ??Normal düzlemde ki varlık türlerinin birbirleri ile olan iletişimleri sınırlıdır. Bu insanlar için biraz daha farklı. Belli bir çizelge gibi düşünün. Çizelgenin en altın en yakın olanlar bulunuyor ve bunların amacı insanlığın yükselişine katkıda bulunmak. Arkturuslular vs. Ama bu çizelge sırasının amacı sadece yükseliş yardımı. Bağlantı kuran karşı taraf ve bağlantı kurulan taraf medyumik insanlar. Yani bu durumda kişisel çıkarlarınız için bir şey elde edemezsiniz zaten.
Devamında ki sıralamayı çeşitli varlıklar takip ediyor ancak iletişim yöntemi farklılık göstermiyor. Ya onların bağlantı kurması(ki bu çok düşük) veya sizin onlara ulaşmaya çalışmanız gerekiyor. İyisi, kötüsü derken kim ile karşılaştığınızı bilemezsiniz. Veya onları hizmetiniz altınına sokamazsınız. Normal cin sistemide farklıdır zaten. Çoğunlukla onu kontrol ettiğinizi sanırsınız ama aslında kontrol ediliyormuş rolü yaparlar. Definecilik örnekleri gördüm yukarıda. Bir definenin o an ki etkileri kaldırılsa bile anlaşmanız bozulduktan sonra altına müdahele etmeye çalışırlar. Çünkü mantığa aykırı zaten. Siz bir cinsiniz bir altını koruyorsunuz. Başkası gelip onu almak istiyor, sizce o kadar kolay verir misiniz?
Yani kişisel çıkarlarınız için bir varlıktan yardım almak mantıklı bir şey olmuyor sonuçta. Yinede yöntem olarak. Korumalarınızı yaptıktan sonra, size dünyevi hayatınızda yardım edecek bir varlık için niyet edebilirsiniz. Onunla iletişim kurabilmek veya güvenebilmek ise ayrı bir durum.