yalnizadam1981
Banlı Kullanıcı
sağlam kaynak bulamazsın,hikayeler hep aynı
Zaten benim amacımda çağırma filan değil sadece anlamını bilmediğim bi ilgi ve merak...Cinler, çoğu insan tarafından korkulan, hikayeleri anlatılan ve bu hikayeleriyle bir çok filme, kitaba vs. ilham olmuş varlıklardır. Bu yüzden merakınızı normal karşılıyorum. Bence farklılık arıyorsunuz ve bilinciniz takıldığı "Cin" konusu üzerine gitmeye karar vermişsiniz. Ancak bu konu oldukça hassastır. Bu konuyla ilgili yeterli bilgi ve tecrübeye ulaşmadan bir ileri seviyeye geçilmemelidir. (Cin çağırma vs.)
Dedem imam olduğu için, onun anlattığı cin hikayeleriyle büyüdüm. 4-5 yaşında ağzım açık, hayran bir şekilde dedemi dinlerdim. Benim cinlere ve paranormal olan konulara ilgim bu yüzden gelmektedir. Konuya hakim insanlarla yaptığım sohbetler ve araştırmalarım sonucunda mütevazi bir bilgi seviyesine ulaştım. Benim size önerim, işin sadece teorik bilgiler kısmında kalmanız gerektiği yönünde olacaktır. Dediğim gibi bu konuyla ilgili eğitime ve tecrübeye nail olmadan çağırmanız veya başka bir temasta olmanız kesinlikle sizin zararınıza olur.
İşin teorik yönünü ve cinlerle ilgili bilgilere sahip olmak istiyorsanız bu site hazine gibidir. Bilgi emek ister. Araştırabilirsiniz.
Mesela? Bu merakımı giderecek ne yapabilirim?Sayın hazarın dediği şeye katılıyorum. Cinlerden daha üstün olmamıza onlarıda aşacak türlü türlü özelliklerimiz olmasına rağmen tek yapmamız gereken kendimizi keşfetmek yapabileceklerimizi öğrenmek. Cinlerin yapabileceği şeyler insanların kapasitesi yanında hiç kalır diye düşünüyorum.Tabi keşfegtmedikçe üzerine gitmedikçce o özellikler solar gider. Hemde anlamıyorum insanın hiç kimseye muhtaç olmadan yapabileceği tonla yetenek varken neden gidip cin araştırıp çağırıp onlardan medet umar?
Şu forumda cin konusu okuya okuya bende paranoyak oldum. Bugün biraz uzanayım dedim dalmışım bende rüyamda cok enteresan bir şekilde cin çağırıyordum. Töbe töbe
Bana kalırsa onlar seni cağırıyor. (Secilmis kisi oldun)