URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Sayın Tai 1612 mesajınız olmasına rağmen cinleri tanımıyorsunuz. Musallat durumunda kişi kendine verebilir ve hatırlamayabilir demişsiniz. Birçok musallat olayında kişinin yanında şahit olmasına rağmen kendine bir zarar verdiği görülmemiştir. Kendine zarar veren insanlar psikolojik olarak hastadırlar. Cinler insanlara zarar verebilirler. Cinler düşük enerjili de değildirler. Konu hakkında kulaktan duyma verileri değil de gerçekleri sorgulamanızı öneririm. Saygılar.
Benim cinleri tanıyıp,tanımadığımı bilip,bilmediği hayatta bilemezsiniz.O yüzden bende bu konuda söz söylemeyi bırakın. Ve size tavsiyem araştırmanız. Cinler insanlara fiziksel anlamda ciddi bir şekilde zarar veremezler. Bunu 2.deyişim ben işin ehillerinin söylediklerini söylüyorum. Syn.Yule ve Urum'un yazılarını okuyun. İnat etmek yerine okuyun. !
Cinler düşük enerjili varlıklardır. Bu asırlardır bilinen bir şey.Buna inat etmeyin bare
Benle inatlaşmak yerine okuyun. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Syn.Urum'a mesaj attım zaten görünce konuya gelip gerekli cevabı kendisi de verir. O zaman inatlaşmayı bırakırsınız umarım. Konu tartışmaya dönmesin.
Sevgiyle Kalın.