Cin bize aşık olursa ne olur =
Uğraştığınız için veya biri size yönlendirdiği için musallat olur. Bir de bazı yetenekleriniz vardır ve boyutlar arası enerjinizi fazla açığa çıkarma durumunuz olur bu şekilde ve böyle durumlarda siz farkında olmadan etkileşim gelişir.Cinler neden musallat olur ? Yani ne yaptığımızda musallat olurlar..
bu konuyu merak eden biri olarak en mantıklı açıklama sizinki diye düşünüyorum ve sakıncası yoksa bir sorum olacak beni aydınlatırsanız size müteşekkir kalacağım,,cinler sadece yaşayan insan bedenine mi girer mesela ölülerin bedenlerini kullanabilirler mi?ve sabit bir bedenin sürekli şeklini değiştirerek farklı kimliklerle karşımıza çıkabilirlermi?Uğraştığınız için veya biri size yönlendirdiği için musallat olur. Bir de bazı yetenekleriniz vardır ve boyutlar arası enerjinizi fazla açığa çıkarma durumunuz olur bu şekilde ve böyle durumlarda siz farkında olmadan etkileşim gelişir.
Bunların dışında sayılanlar genelde hurafedir. Geç saatte banyo yapmak, oraya buraya tuvalet yapmak vs. vs. işin bahaneleridir. Rahat rahat istediğiniz zaman banyo da yapabilirsiniz, iğrençleşmemek ve toplum kurallarını bozmamanız kaydıyla istediğiniz yere de tuvalet yapabilirsiniz. Takılmayın bunlara.
üzerine abdesti yaptıtgınızda nerden anlıycaz anlayamadım açar mısınız
Evliyseniz Eşinizle aranızı bozar ,Ayrılmaya kadar gider .
-Bazıları kendini tanıtır ve cinlerle evli olan kişiler tanıyorum
-Bazıları kısmetinizi bağlar ,Kızlar sizi beğenmez vs..
-Eğer Cin ile evlenir çocuğunuz olursa hiçbir hoca sizi kurtaramaz
Selametle.
Sevgili La79, teknik olarak bedene girmek yoktur. Biz yaklaşık 2 V'luk elektrik dolaşımına sahip, elektrokimyasal prensiple çalışan ve bio elektro manyetik alanlara sahip varlıklarız. Bütün bunların operatörü de beynimiz. Yani etki için elektronik ve manyetik bilim yeterli. Bu prensibe uygun her varlık da bir biriyle etkileşim halindedir. Telepati ve kişisel enerjiyle yapılan büyüler, durugörü vs. insan varlığının kendi türü üstündeki etkisine örnek olarak sayılabilir ve bunları yaparken siz karşı tarafın bedenine girmiyor, elektrik ve manyetik alanına dahil olarak müdahalede bulunuyorsunuz. Diğer varlıklar da bu şekilde üzerinizde etkiler oluşturabilir. Yani elektriksel ve manyetik bir hadisedir. Bu şekilde baktığımızda da ''bedene girmek'' yanlış bir tanım oluyor.bu konuyu merak eden biri olarak en mantıklı açıklama sizinki diye düşünüyorum ve sakıncası yoksa bir sorum olacak beni aydınlatırsanız size müteşekkir kalacağım,,cinler sadece yaşayan insan bedenine mi girer mesela ölülerin bedenlerini kullanabilirler mi?ve sabit bir bedenin sürekli şeklini değiştirerek farklı kimliklerle karşımıza çıkabilirlermi?
bize aşık olmuşsa ne yapabiliriz
Çok teşekkür ederim sevgili Chillout,,bu bilgiler çok yararlı oldu benim için,,Sevgili La79, teknik olarak bedene girmek yoktur. Biz yaklaşık 2 V'luk elektrik dolaşımına sahip, elektrokimyasal prensiple çalışan ve bio elektro manyetik alanlara sahip varlıklarız. Bütün bunların operatörü de beynimiz. Yani etki için elektronik ve manyetik bilim yeterli. Bu prensibe uygun her varlık da bir biriyle etkileşim halindedir. Telepati ve kişisel enerjiyle yapılan büyüler, durugörü vs. insan varlığının kendi türü üstündeki etkisine örnek olarak sayılabilir ve bunları yaparken siz karşı tarafın bedenine girmiyor, elektrik ve manyetik alanına dahil olarak müdahalede bulunuyorsunuz. Diğer varlıklar da bu şekilde üzerinizde etkiler oluşturabilir. Yani elektriksel ve manyetik bir hadisedir. Bu şekilde baktığımızda da ''bedene girmek'' yanlış bir tanım oluyor.
Ölülerin bedenine bu şekilde yoğun bir etkiden bahsedemeyiz. Ancak ölünün hala sağlam hücreleri varsa ve beyinde kısmi fonksiyon hücreleri de kısmen hayattaysa belki ve belki teknik olarak elektrokimyasal reaksiyonu tetikleyerek minik kıpırdamalar veya hücrelerin kısa çalışmaları sağlanabilir. Bu da ölüyü kaldırıp yürütmez. Hele çürümüş bir beden üstünde bundan söz edemeyiz. Çünkü elektrokimya hücreler tarafından beyin operatörlüğüyle işler. Elektriğin yayılacağı bir alan yoksa etki de olamaz.
Varlıkların veya türlerden biri olan cinlerin görünmesi de aynen yukarıdaki prensiple işler. Söz konusu görüntü ileri düzey, içine 5 duyu etkileşimi katılmış hologram teknolojisine benzer. Haliyle hologram sizin bilinç altı görüntülerinizle de şekillenebilir. Yani değişebilir.
Bu kolay veya yaygın bir şey değil. Önce bunu bilin. Diyelim ki oldu, gerçekten inancınız ne ise ona göre yoğunlaşıp sıkı bir koruma inancına sahip olacaksınız veya bir uzmandan yardım isteyeceksiniz. Bunda da dikkat edeceksiniz, en çok sapık ve istismarcı bu konuda ortaya çıkmıştır.
Peygamber efendimiz :Eğer esnemeniz geldiğinde elinizi ağzınızla kapatmassanız içinize şeytan girer demiştir .Bu yüzden esnediğimizde ağzımı kapamalıyız .
bize aşık olmuşsa ne yapabiliriz
Peki İbni Abbas'a aktarıldığını kim söylüyor. Kanıt sormuştum bunun için de sormuş oluyorum çünkü hala sunmadınız.İbni abbas'dan naklen aktarışmıştır .
Bize aşık olmuşsa bir cinci hoca sayesinde kurtulabiliriz aksi takdirde çok sevebiliyorlar ve ömür boyu bırakmayabiliyorlar .Selametle
mezarlıkta ses yapıncada cin musallat olurmuş doğrumu