Bu konular hakkında çok konu açılmaya başlandi ve bazı şeylerin artık öğrenilmesi lazim bu beni çıldırtıyor hep diyorum Günümüzde büyü etkisine sahip kimse yok denicem az dünya üzerinde toplasan parmak sayılarını geçmez olayları büyütüp büyüye çekip kendimizi rahatlatiyoruz mesela siz ayaklari öpülesi annenizin böyle bir durumu yaşamasını ona yakiştiramayip büyücülere ve büyüye çekiyorsunuz bunlardan yararlanmak kâr elde etmek isteyen kimselere fırsat veriyorsunuz ve düzenin işleyişini devam ettiriyorsunuz size yardim amaçlı birkaç dua paylaşıcam ama yarin şimdilik bir yazı yazıyorum
Büyü vardir Kuranda ilk cüz dede belirtildiği gibi kesindir aksi idda edilemez lakin günümüzde büyü etkisinde olan yoktur dünya üzerinde parmak sayısını geçmeyecek kadardır büyü etkisinde olan kişiler.
Kendi Başarısızlıklarımızı,Beceriksizlikliğimizi
Ve Bitmiş Tükenmişliğimizi, büyücülere Büyüye atıp kendimizi rahatlatiriz bana büyü yapılmış olmasaydı bu olmazdı ben bu hatayi yapacak adam veya kadin değilim gibi bir durumla karşı karşıya kalırız NE HİKMETSE VE NASIL BIR ŞANS ise tabi günümüz icin geçerli geçmiş icin değil üzerinde büyü olduğunu iddaa eden kişiler ileri seviyede rahatsız kişilerdir yatırılacak seviyesinde dir.
Elimdeki bilgi ve bulgular kesindir, dilediğim kimseyi büyü ile perişan ederim, dilediğimi de kurtarır, iyi ederim!?" diyemez. Allah Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir kuluna böyle kesin bir salahiyet vermemiştir.
Daha açık ifadesiyle büyücüler ne bir karı kocanın arasını açabilirler ne de birini ötekine vazgeçilmez halde âşık yapabilirler. Yani ne sevdirebilir ne de nefret ettirebilirler. Bu gibi duygusal durumlar, tarafların kendi istek ve iradeleriyle sağlayacakları kazanımlarıdır. Birileri büyüyle sevdirip, büyüyle nefret ettiremez ! Arkadaşım!!!!!!!!!
Şayet böyle kesin bir büyü bilgisi mevcut olsaydı, sıhhatli kitaplarda yazılı olacak, yazılı olan bilgiyi de okuma yazması olan herkes okuyup bilecek, kıyıda köşede kırsal bölgelerde geçim vasıtası yapanların şahıslarına mahsus özel bir bilgi haline gelmeyecekti ! !!DİKKAT!!
Buna rağmen bazı semtlerde büyü yaptığı, yahut da bozduğu iddia edilen kimseler görülmektedir. Akla, mantığa ters düşen büyü yapma, bozma çareleri de ileri sürmekteler.
Şu kadar domuz yağı; şu kadar keçiboynuzu, yok inek gözü At kafasi Cekirge sidiği falan mezardan şu kadar toprak.gibi gizemli isteklerle çaresizleri etkilemeye çalışmaktalar... daha ayrıntılı yazıda hazırlıyorum !