Bazı arkadaşlarımız çok güzel yazmışlar, ama anladığım kadarıyla tatmin olmamışsınız.
Konunun uzmanı değilim; benimde varlığını hissettiğim ve işittiğim, rüyamda gördüğüm... reelde de gördüğüm bir takım gölgeler var. Bu konularda yeterli olgunluğa eriştiğime inanmadığım için iletişime geçmedim. İletişime geçmeniz için sizinde dediğiniz gibi, bir takım riyaziyetlere gerek yok aslında. Daha doğrusu anladığım kadarıyla ritüel gerektirecek varlık istemiyorsunuz. Uzman olmayan beni ne kadar dinlersiniz bilemiyorum ve ne kadar yardımı olabilir bilemiyorum ama; Önce korunma için tekli sayı olarak Ayetel Kursi' yi mutlaka okuyun, sonra konsantre olun ve iç sesinizle konuşun, davet edin. Son derece saygı çerçevesinde olmalısınız. Farzedinki reelde karşınızda her konuda bir üstat var, ona ulaşamıyorsunuz ve bir şans olarak ulaştınız. Saygı ve sevgi ile rica etmelisiniz. Hemen gelemeyebilirler, bunu tekrar edin ve hiç bıkmadan yapın. Bu aslında sizin manevi gücünüz ve vereceğiniz enerji ile alakalıdır. Daha önce paylaşılan dualar, ve diğer riyazetler aslında enerjinizin, auranızın güçlenmesi içindir. Eğer yeterli enerjinizin ve güçlü bir auranızın olduğuna inanıyorsanız ve hissediyorsanız; tamamen konsantre olun ve davet edin. İnanç çok önemlidir, inanarak ama gerçekten inanarak şüpheye düşmeksizin çağırdığınız vakit gelecektir. Konsantre olmanız için mum ve tütsü, sizi motive edeceği için arkadaşlar önermişler.
Yeterki isteyin iç sesinizi dinleyin, ve objektif olun kendinize karşı. Duyduğunuzu, gördüğünüzü zannedebilirsiniz. Bu nedenle kendinize karşı objektif olun önermesini yapıyorum. Çünkü şizofreniyle ince bir çizgi vardır arasında, o çizgiye gitmemeniz adına, kendinizin iç sesini dinlerken mantığınızı asla elden bırakmayın.