Yada sipariş üzerine internetten getirtebilirsin Sen yeterki iste
allah ım çok korkunç şeyler yaşamışsın..kurtulmana sevindim canım
Foras tahta ankarada satılmıyor
Ay nasil kurtulmasin,cin,i bir dövmedigi kalmis,Benim üstümede öyle biri atlasa,tutmayin beni,tozum bile görünmez.:willy_nilly::willy_nilly::willy_nilly:
Ya şu cinlerden ne kadarda korkuyorsunuz ya sanki tövbe haşa Allah olmuşlarda yok -çarpılırsın yok yamulursun bunu söyleyen arkadaşlar siz hiç cin gördünüzmü .Birebir karşı karşıya geldinizmi sağdan soldan duymalarla anlatmayın cinlermiş onlar cinse bizde ruhuz hangisi daha güçlü acaba allahın sureti olan kendi nefesimi? ki bu nefes öyle alıp verdiğimiz nefes gibi değil bunu isteyen olursa ayrı olarak araştırsın .Ben size bir şey söyleyeyim ruhunuzdaki gerçek gücü anladığınız zaman o cinler periler yada başka başka varlıklar hepsi sizin hizmetinizdedirler bu gerçektir.Yaratandan gerçekten korkuyorsanız diğer bütün varlıklar zaten sizden korkmaya mecburdurlar zarar veremezler ama sen yaratanı unutup cinden korkarsan ha işte o zaman haklısın yamulursunda çarpılırsında.Çağırma olayına gelince davet vardır lakin başka türlüde hep yanınızdadırlar pek çağırmaya gerek yok onları düşünür onlar hakkında konuşursan zaten bi nevi davettir .Onlar sizi sizin onları göremediğiniz yerden görürler.Çok basit kalbinizden ve beyninizden görür ve konuşurlar görmek farklı anlatılmıştır.Tabi siz bu anı yakalayıp anlarsanız sizde onları görürsünüz sonraki görmelerde değişebilir bunlar benim tecrübelerim .Bir zaman çok uğraştılar benimle neden dedim hep neden ben camlardan çıkmaya çalışıyordum ki demir parmaklıklara attığım kafanın haddi hesabı yoktu her yerim mos mor oluyordu gece ev halkınada zarar vermeye başlamıştım bir gece kalkıp anneme kafa attım farklı bir biçimde gösterdikleri içindi.Sonunda anladım sadece benim bildiğim ve uygulayıp karar verdiğim yöntemdi korkmamak korkmadım odamın köşesinde gördüğüm o varlığın üstüne atlayıp kesin bir dille ona anlatmamdı ölümüne şükür kurtuldum.Ve o günden sonra hiç bir cin yada beşka varlıklar beni rahatsız edemedi çünki korkmam gereken tek bir anlatamadığım yada anlatamayacağım tarif edemeyeceğim kelimelerin manaların tarif edmeyecekleri yaratan vardı.İmla kurallarını pek bilmediğim için moderatörler sizden özür dilerim umarım aydınlatıcı olmuştur.