BENCE:
Bir şeyi kafana koyduktan sonra onu sana medyum gösterebilir ya da gösteremez diye bir şey yok.
İnandırıcılık mı arıyorsun.
Sadece bir kaç saat öncesinden fotoğraf yollayacağım ama; Sen bunu şimdi sadece hikaye olduğunu düşün ki
:
Kapının mandalını kitliyorsun sonra yatıcaksın.
Odana gidiyorsun tam yatınca aklına akşam annenin eve geleceğini anahtarla açabilmesi için mandalı açman gerektiğini söyleyip açmaya gidiyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 5530
Ya bir hırsız kapıyı zorladı ama duyamayacak kadar sağır oldun.
Ya yeşil deve dönüşüp insani kuvvetinin yetmeyeceği şeyler yapıp hatırlamıyorsun
ya da ruhani varlıklarla ilişkilendiriyorsun
YA DA en kötü bunlara sonuna kadar direnip sorgulamadan çilingir çağırıyorsun gelsin yapsın kapıyı diye.
Boşa masraf yapmaya gerek var mı ?
Şimdi medyum bunlardan birine sen başka birine inan.
Yaşadığın şey A ya da B Senin ve ya medyumun inandığı A veya B veya C veya Z.
İnanması kolay olana mı, İnanması zor ama gerçek olana mı inanmam gerektiğine karar vermelisin.
Bilgi için teşekkürler. Ben dünyada belki de hiç yanıtını alamadığım bir çok şey yaşadım. Bunların hemen hemen hepsini zamanın içinde eritebilmeyi başardım. Ama bir şey var ki aklımdan çıkmak bir yana dursun yaşamımın merkezine yerleşti. Bu benim enerjimi öyle büyük ölçüde etkiliyor ki 7 sene olmasına rağmen hiç değişmedi ve değişeceğe de benzemiyor. Sadece bunun için benden daha bilgili bir varlıktan yardım almayı çok isterim ( cin veya başka bir şey ).
İsterim dedim ama aklım bana iki farklı şeyi aynı anda söylüyor. Bir yandan Allah istese zaten bilirdin diyor , diğer yandan sen istemezsen bilemezsin diyor. Peki ne yapmalıyım sizce ? Medyuma gitsem bana gözümle gösteremez. En iyi ihtimalle o görse, o bilse bile bana inandırıcı gelecek mi ? Kendimi tanıyorum cevap hayır. O yüzden bilginize başvuruyorum lütfen beni yönlendirebileceğini bir şey varsa bekliyorum.
Sana alıntılamak istediğim yazımı alıntılamayı unuttum. Bu mesajın hemen yukarısındakini sana yazdım. Site yöneticilerindende düzeltilme yapılıp yapılmadığı konusunda teknik bilgi eksiğim olduğu için yaptığım kalabalıktan dolayı özür dilerim.
Yazıya eklediğim fotoğraf linkinin çalışmadığını farkederek. Önce fotoğrafı albümüme ekleyerek buradan alt link uzantısı olarak vermeye çalışacağım:
http://www.gizlimabet.com/album.php?albumid=316&attachmentid=5531
Yükleme konusunda url hata vermekte olduğu için link sizi sitede yüklü olan albüm fotoğrafına aktaracaktır.
cin yada ifrit çamurdan yapılan kuşa üfleyerek hayat verebiliyor mu. elbette ki hayır. öyle ise neden demon çağırmak istiyorsunuz da hz isa olmak istemiyorsunuz. örneğin abdülkadri geylani hz. leri bir kitabnda şeyhinin hz isa olduğunu yazmış. hayvan dışında tüm suretlere girmiş. uzun lafın kısası cin çağırcan da ne olacak.
Siz bu varlıkların üfleyerek hayat vermediği için hz isa olmak isteyin derken hz isanın hayat verdiğini kastettiyseniz bir kaç sorum olacak size ?
Kutsal kabul edilen semavi dinlere mensup iseniz hayat vermek yalnızca tek olduğunu kabul etmeniz gerekmez mi ?
Eğer başka inanç içerisindeyseniz o halde Çamur kuş olur iken Biz yorumlayarak algılayan insan bilincinin gereği olarak Size gelen ve iletilip yorumlanan frekansların enerjilerinin o anda bükülüp bükülmediği ile hayat vermesi ile arasındaki farkı nasıl tespit ettiniz bizede açıklarsanız sevinirim.
Birde Abdülkadri hazretlerinizin yazdığı kitap ile A hazretleri yada hazret olmayan birisi
tarafından yazılmış olması o bilgiyi nasıl mutlak doğru yapar.
Herhangi bir bilimsel açıklama yapabilirsen bu durum için ayrıca sevinirim tabi ki.
Yazdıklarından yorumlayarak İslam dini mensubu olduğunuzu düşünüyorum.
Açıklamak ya da açığa vurmak durumunda olmama hakkınızada saygı duyarak o bir soru daha soracağım?
Kuran da ayetlerin allah tarafından apaçık ve en sade biçimde indirildiğini söyler.
BU yüzden mutlak olarak kabul edilir.
O halde Elçi olanlar bilgiyi dosdoğru aktarmakla görevli olduklarından, Kuranda belirtilenler dışında yeni bir kural türetemezler, değişiklik yaratamazlar. Kuranda İlahi güç tarafından herkeze nasiat ve öğüt almaları için bir fırsat olduğunu dilerlerse bunu yapabilceklerini ve herkesin bilgi edinebilmesi için okurken sade ve açık olarak bilgiye ulaşabileceğini söyler.
Peygamberlerin yorumları ideal olan yorumlar oldukları için kabul edilir fakat dikkatini çekerim özüne dokunamaz sınırlarını belirleyemez nitekim takdir her zaman kuralı koyana aittir.
Bunun dışında kalanlar ise tamamen bir KUL sınıfı varlıklardır.
Senden daha iyi olduklarını kabul edersen senden daha iyilerdir.
Senden doğru olduklarını kabul edersen senden doğrudurlar.
Sonuç olarak sen inandığın doğruları yaşayacaksın ve bunun hesabını vericeksin
Bu ise sadece mutlak doğrulardan olacak.
Şimdi siz bu inanç içerisinde ve bu sınırlarda abdül hazretlerinizin incilin dahi yazıya dökülemediği ve kitap teknolojisinin bulunmadığı yüzyılda kitabında yazdığını söylerken bile yaptığınız basit
bir mantık hatası bile bu forumda insanlara yanlış ya da bilmediğiniz bilgi vermektense sessiz kalmanız daha yerinde olur.
Her konuda fikir sahibi olamazsınız olmakta zorunda değilsiniz. Bu sizi sırf fikir sahibi bir insan gibi göstermek ve egolarınızı rahatlatmak yerine diğer insanların özgür düşüncelerine hem yanlış hem gereksiz parazitlerle resimi daha net görmelerini engellememelisiniz.
Bu tür açıklamalarda bulunmak için önce boyut varlıkları ile ilgili bilgi sahibi olmak zorundasınız. Bizlerde bir boyut varlıklarıyız. 3. boyut varlıkları olarak sizin üstünüzde bulunan ve boyutları sizin algılayamadığınız bir çerçevede olan varlıklar sizlerin ya da birini daveti ile gelmez. Davet ile gelen varlıkların boyutları alt kademedir. Bunlarda size fiziki olarak zarar veremez. Çünkü fiziksel bir forma sahip değildir. Size zarar verebilmesi için bir kalıba bürünmesi gerekir. Bu da davette gelen varlıkların yeteneklerine aykırıdır. Üst kademe varlıkları rehber varlıklara kadar ve daha üstündeki kademelere ulaşan varlıklar zaten söylediğim gibi sizin davetinizle gelmez. Üst bir kademe varlık musallatı da sadece kendisi istediği zaman olur. Velhasıl kelam cin diye tarif edilen bizimle aynı boyutta bulunan yani 3. boyut varlığı olan bir şeyin bir enerjinin sizi çarpma gibi bir durumu söz konusu olamaz. Çoğunun acımasız ve insafsız olduğu kanısına varmanızda pek doğru değil. Çünkü cin taifesi rahmani ve şeytani ya da ulvi sufli varlık açıklaması onların iyiliği ya da kötülüğüyle alakalı değil bilakis yüklenmiş oldukları misyonlarla ilgilidir. Yani bizlerin insanlar olarak kendimize savaşçı yol ya da dervişçi yol seçmemiz gibi bir durumdur. Lütfen açıklama yapmadan önce iyice araştırıp emin olunuz. Aklınıza geldiği gibi yazarak bu konulardan etkilenecek insanların bilinçaltında gerçekten böyle bir şey olabileceği gibi bir kanı yerleştirerek insanların kötü zamanlar yaşamasına neden olabilirsiniz. Yorumunuz sadece yorum değildir .O yüzden düşünerek yorum yapınız ve yorumlarınızın gittiği yerleri iyi algılayınız. Sevgi ve Işıkla...
Size bugün özel olarak attığım mesajın devamında yukarıdaki fotoğrafta durumu anlatmaya çalıştım. Bu paylaşımınızdan da size bir soru sormam gerekiyor artık. Öncelikle bir davet söz konusu değil bunu daha öncede açıkladım, ve o bilgiler üzerinden bir değerlendirirseniz:
Konuşmamı istemediklerini düşündüğümden telefon bir süre beni arayanları ben duyuyordum fakat onlar beni duyamıyordu, anladım.
Size aynı bu konunun gereği amaç konusunda fikir yardımında bulunmanızı istedim. Sadece anlaşabilmek için şöyle düşünüyorsan şöyle birşey olsun böyle düşünüyorsan böyle şeklinde. En son gözlerimi kapamadan önce o fotoğraftaki mandal olayı oldu. Bu an a kadar dediğiniz şeyler paylaşımınızdaki üst kademeye ait ve olanların fiziki boyutunuda düşünürsek ki biraz sonra yazdıklarım bunun içinde daha belirgin bir hal alacak.
Bir süre düşüncesizlik içerisinde 3 saat geçirmişim. Ama uyandığımı düşündüğümde yatağa yattığım an ile aynı pozisyonda durur iken bazanın başlık ile arasında 30 cm mesafe ayak ucuna kaymışım. Telefonun bunlarndan önce en son şebeke yok yazısı uyandığımı düşündüğüm an vardı. Hala transtamıym bir önceki rüyamdamıyım emin olamadım. Daha sonra arkadaşımı aradım saat 18:30 da buluşucaktık geliyormusun diye sorduğumda, öyle mi unutmuşum kanka kız arkadaşıma söz verdim atlayalım bu günü dedi. oysaki daha dün anlaşmıştık ama herneyse kabul edelim. Ben hala olumlu olduğunu hissetmeye başladığım için an'ın aslında içimden çıkmakta gelmiyordu ama bu söz için aramıştım. Zaten şu an bunu tercih ederdim, ne gerek var ki hem aynı şeyleri yaşamaya dedim. 1 saat sonra telefonum çaldı. Şebeke yok servis dışı ama o arkadaşım arıyor telefondan. Kanka işim bitti gelip seni alayımmı dedi al dedim gülerek. Aşağıya inerken herzaman asansörde servis dışı olan telefon en kötü o an ekranda problem olsa şimdi çekmemesi gerekirken kesintisiz bide orada konuştum. Arabaya bindim. Dün arabasının normalde arkadaşımın bir sürü arızası vardı. vites kutusundan ses gelmesinden rot balans ayarına kadar bu yüzden hız yapmıyordu uzun süredir. Fakat arabayı öyle hızlı kullanmaya başladı ki arabayımı tamir ettirdin dedim hayır dedi. Niye böyle kullanıyorsun o zaman dedim direksiyonda aslında boşa hareket ediyor diyip güldü. 1 saat kadar oturduk dışarıda. Beni evime bırakıp gittiğinde evime girdim. Annemde bu sırada gelmiş. Balık yapıcağını söylediydi dün Balıklar nerede dedim kalmamış bende o yüzden et aldım dedi. Girdiğim markette balık olmadığı günü ben bilemiyorum en kötü eve gelirken yol üzerinde başka bir market var. Bir arkadaşımı arayıp ilk girdiğimiz markete bakmasını söyledim. Balıklar var. Şu andan itibaren yaşananların ayrı bir piskolojik üst boyutu yanında birde bahsettiğim olayda madde enerjisi seviyesinde devam ediyor. En az iki kişi olduklarını hissettim. Her türlü 2 düzeydede birşeyler sürekli oluyorken ve bahsedildiği üzere bir davet söz konusu değilken ve yine bir amaç yok iken NEDEN ? Bir yandan tamamen sıradan bir dostluk kurmak gibi bir amaç olacak ise bunlar benimle aynı düşünceleri paylaştıkları için mi seçtiler. Ya da Hala anlamaya çalışsamda etrafıma bakarken birşeylerden anlamlar toplamaya çalışsamda tam olarak ney emin değilim. Belkide yazdıklarımı bir tek ben görüyorda olabilirim her ne ise buradan senden bir cevap gelirse buna engel olunmayacak. Bu yüzden bu açıkladığın durum ve somut örnek arasında ki durum nedir ne olmalıdır sizce ?
Hem madde hemde enerji seviyesinde yaşanıyorsa o halde iki kişiler aynı zamanda ALT-ÜST kademe diye guruplandırdığınız dereceler kendi aralarında uyum içerisindemidir.
Amaçları varsa sizce aynı değil mi ?
Ya da böyle bir durum da yüklendikleri amaç ne veya neler olabilir ?
Ama sadece şunu söylemek istiyorum dikkatimi onlara toplayana kadar olan kargaşa artık daha sakin bir hal aldı ve herşey olumlu bir şikayetim de yok.
Ama bu şekilde dikkat çekilmesinin de tek bir nedeni olabilir oda:
Bir amaç olmasıdır.A
Sizden bu konuya özel mesajımda bahsettiklerimide değerlendirerek bir fikir vermenizi rica edicem.