Arkadaşım yazınıza başlarken büyük harf kullanın.Noktalama işaretlerinize dikkat edin.arkadslar bu bir buyudur ben arastirdim duadaki gecen isimler cin kasemlerinde bulunuyormus benden soylemesi bu arada ben yeni uyeyim
Elbette üyelerimizle bilgilerinizi paylaşmanız güzel olacaktır.Selamlar arkadaşlar ben de yeni katıldım foruma dün bir bakla büyüsü yaptım bilemiyorum tabi tutacak mı? Bekleyip göreceğim ve birşey daha elimde harika bir iksir var aslında isteyenlerle onu da paylaşırım.
:devil2: Yapımı oldukça kolay hem de
Arkadaşlar yukarıdaki isimler cin isimleridir.. Ve yukarıdaki işlem çok tehlikeli bir işlemdir.Çünkü üç harflilerle iletişime geçiyorsunuz.. Bunu deneyecekseniz üç defa düşünün bence.......Ya şemusa ya helmusa ya gayusa ya talyusa ya talmusa ya asbavütin yahin ali şeddayi tevekkelu bi akdin nevimi matlubun adı ibni annesinin adı fi mehabbeti sizin adınız binti annenizin adı haysü ma kanet elvahan 3 elacele 3 essaate 3
Aynen bu şekilde okunacak 7 gece. Okunan kişi okuyana karşı bir özlem duyar ve onu görmeden duramaz.
Arkadaşlar,zikrin toplam adedi 313 tür..Başka herhangi bir ebced hesabına ihtiyaç yok..
Yanlız konuyu açan arkadaşımız çok önemli bir açıklamayı gözden kaçırmış..Matlup erkek ise İBNİ,kadın ise BİNTİ kullanılmalıdır ve ilk olarak anne isimleri söylenmelidir..Bu durumda verilen zikirde İBNİ ve BİNTİ yerleri de değişmektedir..
Örnek olarak;
Ayşe İBNİ Ahmet ( Ayşe oğlu Ahmet )
Ayşe BİNTİ Fatma ( Ayşe kızı Fatma )
Ayrıca zikir özellikle gece 12 den sonra okunmaya başlanmalı ve mümkünse öd veya günlük gibi güzel kokulu bir tütsü yakılmalıdır..Yakılacak olan tütsünün piyasada ucuz fiyatla satılan ve kimyasal içeren hazır tütsülerden değil de gerçek otların yakılmasına dikkat edilmelidir..
Zikre başlamadan önce temiz ve her türlü düşünceden arınmış bir kalple niyetinizi tutmalı ve zikre besmele ile başlanmalıdır..
Her zikirde ve majikal çalışmada olduğu gibi,abdestli olmanız,üstünüzün (özellikle iç çamaşırınızın,tek bir idrar damlası veya lekesi olmamalı) temiz olması ve zikir boyunca Kıble'ye dönük olmanız çok ama çok önemli noktalardır..
İnsanları uyarmanız güzel ancak hatayı şurda yapmışsınız; bu uygulamayı yaptınız ve korktunuz korkutuldunuz, oysa bu uygulamayı sizin dışınızda belkide binlerce insan yaptı ve herhangibir korku hali yaşamadı, zira bu tür uygulamalar kişinin kendi enerji katmanları kendi koruma kalkanları ile orantılıdır.. Siz biryerde yanlış yapmış olabilirsiniz, aynı anda birçok işlemi ifa etmiş olabilirsiniz, alaycı yaklaşmış olabilirsiniz, Celb etmek istediginiz kişinin çok güçlü korumaları olmuş olabilir bunlar tarafından rahatsız edilmiş olabilirsiniz, işlemi yaparken şerr saatinde yapmış olabilirsiniz vs vs..sakın okumsyın okuyan varsa rahatsız olduysa amenerresulu duası ve ayetel kürsü okusun.gece uykuda korkutuluyorsunuz.lütfen yapmayın.yüzlerini göremediğim birileri korkutmuştu kovaladılar uanamadım falan dikkat edin lütfen