Cehennemi Görenlerin Şahitliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ptaah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle inanılması imkansız iddialar... Cehennem sadece bazı peygamberlere gösterilmiştir Bunlardan biride Hz Muhammed SAV efendimizdir. ORayı gördüğünde hıçkırıklara boğularak ağladığı Hadislerde belirtilmektedir. Cehennem ise Dile gelerek ne olur gelme Allahın Resulu,Nurun Ateşi serinletiyor demiştir. cehennemde Kertenkele tarzı yaratıklar falan olduğuna ihtimal vermiyorum Çünkü cehenneminde yaratıcısı cenabı HAK'tır ve Cehennemin Zebani denilen Sert mizaçlı tamamen Rabbimize bağlı Gardiyan Melekleri vardır. Yani cehennemin yöneticisini filmlerdeki gibi Şeytan yada fantastik canavarlar olduğunu sanmayın

Bu videolar ateistleri dine döndürmek amacıyla kurgulanan videolar..
Cehennem varsa bile görülüp geri dönülen bir yer olması düşük olasılık.
Anlatılan yaratıklarda tamamen dünyevi düşünce tarzına uygun , cehennemde bize acı verecek yaratıklar olsa bile onlar illa çirkin olmak zorunda değil.
Ayrıca İrin ve Kana boğulmakta bana çok dünyevi geldi - bunlardan herkes iğrenir zaten.

Müslümanlığın alyehine konuşmuyorum ama bence kesinlikle saçma. Cehennem öyle şipşak görülmez. Bazı peygamberlere gösterilmiş zaten. Hissedilir mi bilmem ama görmek kelimesi çok yanlıştır cehennem için...

Cennet ve Cehennemi, peygamberlerden başka kimse görememiştir. Buradaki konularda inançlarımız sarsılsın diye tasarlanan ileri çaplı bir planlamanın eseridir.
Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur lakin bizim akıl - sır eremeyeceğimiz konumlara iftira atarak ulaşamayız. Yanlıştır.

Geri