arkadaslar, umarim isinize yarar
Ekli dosyayı görüntüle 24
En etkili ask büyüsü canbar
Çesitli ülkelerde ask büyüsü degisik tür ask büyüsü örnekleri olarak karsimiza çikar.Canbar Asya ask büyüleri içinde yer alir.Bu ask büyüsü bozulmasi zor bir ask büyüsüdür.Ask büyüsü bozmak için yapilmasi gerekenler canbar ask büyüsünün karsisinda her zaman basarili olmaz denilmistir.Ask büyüsü bozanlar bu ilginç ask büyüsü karsisinda zorlanmis bazende çaresiz kalmislar.Canbar ask büyüsü yüzde yüz etkili büyülerin basinda gelir denmis,çok güçlü bir ask büyüsü oldugu eskiler tarafindan iddia edilmistir.Canbar ask büyüsü ayni zamanda fazla islem gerektirmeyen kolay bir ask büyüsü olarak bilinir.
En etkili ask büyüsü tarifleri içinde aslinda en kolay ask büyüsü Canbar'dir denilebilir.
Kolay ask büyüsü formülü.
Canbar sevdigini baglama büyüsü nasil yapilir?
Canbar ask büyüsü malzemeleri.Bu güçlü ask büyüsü malzemeleri için gerekenler kolaylikla temin edilebilir. Canbar ask büyüsü yapmak için bir adet tabak büyüklügünde ince deri tabakasi alinir.Bulamayanlar kumas veya kagit kullanmislardir.Deri tabakasi tabak tersine çevrilerek kenenarlarindan deri üzerine kalem vasitasiyla bir çember çizilir.Bu çizgi üzerinden deri tabakasi daire seklinde kesilir. Tekrar bir boy küçük bir tabak alinir tabak tersine çevrilerek kenenarlarindan deri üzerine kalem vasitasiyla bir çember daha çizilir.Bu çizilen çember ortalanarak su bardagi agziyla iç içe geçmis iki çember daha çizilir bu çemberlerin içiçe geçtigi alan içerisine asik olmasi istenen kisiyle büyü yaptiran kisinin adlari birbirine bitisik olarak el yazisi seklinde bütün harfler birbirine degmek kaydiyla yazilir.Yazi kesinlikle çember çizgilerine degmemelidir.Canbar ask büyüsü çok eski bir ask büyüsüdür bu sebeple çemberlerin ve yazilarin mürekkebinin çini mürekkebi olmasi eski geleneksel yöntemi uygulayanlarca tafsiye edilir.Bu daire seklinde deri üzerine hazirlanip bitirilmis olan canbar ask büyüsü temiz bir yerde saklanir.Tam günes dogmadan önce çikarilip sessiz sakin bir ortamda düzgün bir zemine konur.Merkezdeki yazi net görülecek bir mesafeden merkezdeki yaziya gözler odaklanarak 160 defa canbar denir.Sonunda asik edilecek kisinin anne adiyla birlikte adi söylenerek misal, falan kizi veya filan oglu bana böyle baglansin ayrilamasin canbar olsun diye tam 40 defa anilir bu islemler yirmi gün tekrarlanir.Ilk yedinci günden itibaren canbar ask büyüsü etkisini göstermeye baslayip yirmi günün sonunda o kisi muradina erer diledigi kisiye kavusurmus.
BİRŞEY SORACAĞIM ÇEMBERİN İÇİNE isim nasıl yazılacak .mesela büyüyü ben yapıyorum adım serfiraz serfirazmehmet bu şekilde bitişik mi yazılacak.bir de gerçek deri mi olması gerekiyor.ayrıca bir sorum daha olacak.merkezdeki yazı net görülecek bir mesafeden merkezdeki yazıya gözler odaklanarak canbar denecek demişsiniz ya yani biz büyüyü yazdığımız deriyi elimizde tutarak ve gözlerimiz bu yazıyı okuyarak mı söyleyeceiz.ayrıca ortam karanlık mı olacak o esnada ışık açık olsa olur mu.ilgilendiğiniz için teşekkürler