Cadılık inisiye çalışması 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen deneyimlerimizi burada değil Enerji sonrası deneyimler topicinde paylaşalım...

Arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın da birşeyi merak ediyorum.Cadı olmak için sadece inisiye çalışması yeterli midir yoksa kişinin doğuştan getirmesi gereken bir takım yetenekleri yada özellikleri mi olmalıdır yani her isteyen cadı olabilir mi merak ediyorum.tşk.

Arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın da birşeyi merak ediyorum.Cadı olmak için sadece inisiye çalışması yeterli midir yoksa kişinin doğuştan getirmesi gereken bir takım yetenekleri yada özellikleri mi olmalıdır yani her isteyen cadı olabilir mi merak ediyorum.tşk.

sevgilir 1melek, cadılık inisiyesi ile cadı olmuyorsunuz sadece cadılık çalışmalarında titreşim seviyeniz yükseliyor. Cadılık kimi zaman aileden geliyor olsa da aynı zamanda çalışma ile de olabilir düşüncesindeyim .Her isteyen cadı olabilir mi, bu kişinin ne kadar, ne zaman ve kim olduğuna bağlı olarak değişir. Ciddi bir olay kesinlikle; basite indirgemek yanlış olur . Çocuk oyunu değil ciddi çalışmalar ciddi aşamalardan geçmek gerekiyor. Umarım, açıklayıcı olabilmişimdir.

cadılık insiyesini nasıl alıcaz ki anlaadım ben yeni üye oldum burdaki cadılık derslerini uygulayınca hepsini yapınca cadı olmuş olucak mıyız

ben bu konuyla ciddi olarak ilgileniyorum ve bu konuda sebat etmek kararındayım fakat aileden gelen bi durumum yok kendi seviyeminde yada yetenekli olup olmadığımın farkında deilim bu yüzden bu inisiyasyonu heyecanla bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri