Cadılık inisiye çalışması 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende katıldım fakat 15 dk sürdü sol avucumda ısınma hissettim fakat kuzenim o gece bizde kalmıstı aniden içeri girip lambayı yakınca bırakmak zorunda kaldım ve ona büyü yaptıgımı düşündü neyseki ona büyü yapmadıgıma ikna ettim fakat kalkarken bi baskı vardı sanki ama kalktıgımda cok hafif hissettim kendimi neyse kısmet degilmiş:D

Ben en ufak birşey hissetmedim sadece 20 dakika yattım.Sıkıldım açıkçası ve üzüldüm hissetmediğime.Gea zikirini sevgili urumun dediği gibi yapamadım.Yani kısa nefes sonra geaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ben sürekli gea dedim.gea gea gea gea gea.

dün üye oldum ve sanırım cadılık inisiye çalışmasını kaçırdım :( acaba tekrarlanıyor mu çalışmalar?

teşekkür ederim o zaman bir sonraki çalışmaya ben de katılabilirim anlamına geliyor bu olleey

ben urumhamatahayıla ö.m ile bilgilerimi belirttim,ama herhalde yanlış kişiye atttım :S uyumlanamadım sanırım :S hem bişeyde hissetmedim :S

bu enerjiye inisiyeleri aldık.Peki artık wicca büyülerini gerçekleştirebilirmiyiz?

arkadaşlar inisiye oldunuz ise cadı büyülerini deneyebilirsiniz, lütfen en basitlerinden başlayınız. Cadı büyü çalışmalarını ve tekniğini okumanızı rica ederim.
peril sen hangi büyüyü denedin ve tuttu bizimle paylaşır mısın?

Çalışmaya katılan arkadaşların ille bir şey hissetmek gibi bir önyargısı var sanırım fakat herkes hissedecek diye bir şey sözkonusu değil, Urum'unda dediği gibi enerji akıllıdır yolunu bulur...

arkadaşlar inisiye oldunuz ise cadı büyülerini deneyebilirsiniz, lütfen en basitlerinden başlayınız. Cadı büyü çalışmalarını ve tekniğini okumanızı rica ederim.
peril sen hangi büyüyü denedin ve tuttu bizimle paylaşır mısın?

kendim denedim iştah kesmek için bi iksir bu işe yaradı tuttu sanırım yada ben öyle algılamak istedigim gibi oldu :D:D

pek hatırlamıyorum tam mazlzemelerini not almadım ama hatırlarsam söylerim dogal meyve kabuklarıyla yaptım suyundan bir yudum içmek yeterli ama sanırım içinde 1.5 cay bardagı su ve limon suyu koydum:D ve tüm gün tokluk hissi verdi bana hiç yemek yemek istemedim:D he birde düsünerek yaptıgım uyku vermek için büyü aslında ben onu tesadüf sanıyordum ama pekte tesadüf degilmiş çünkü bir kaç kezde tesadüf sonucu insanın uykusu gelmez sanırım :D:D bunların dısında deneyimim olmadı gerci bunlarada nasıl büyü denirse artık siz secin telepati falan gibi birseymiydi bilmiyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri