"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadılık İle Yapılabilecek Basit Bir Örnek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Teamgood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu nereden nereye gelmiş. Üye bir soru sormuş, cevabını alacağı yerde konu farklı boyutlara taşınmış. Üç beş okunan kitapla, bilgisine güvenilen bir kişiden alınan bir kaç cümleyle herkesin cadılıkla ilgili bir fikri var. Kimileri cadı olmak için bir yetenek gerekmediğine inansa da malesef cadı olmanız için yetenek gerekiyor ve bu yetenek bize doğuştan veriliyor. Bu yüzden her yaşamımızda bu yetenekle doğuyor ve bir şekilde kendimizi yeniden buluyoruz. Hiçbir zaman cadılık hakkında geniş ve detaylı bilgiler vermedik, vermeyeceğiz de çünkü bu her cadının kendi yolu ve gizli kalmalı. Cadılıkla ilgili hiçbir kitap okumadım, cadılık kitaplardan öğrenilmez çünkü. Eğer gerçekten bir cadıysanız kaynağınız zaten size yol gösteriyor ve bu kaynak asla kitaplar değil. Ama paganizmi wiccanlığı kitaplardan öğreniyoruz. Bu yüzden cadılığı sadece bir dinin tekeline almak hem saçma hem mantıksız. Çevremde başka dinlere mensup cadılar gördüm, deneyimlerine şahit oldum. Şimdi nasıl kalkıp cadılar sadece pagandır diyebiliriz. Bu konu da Sevgili Lavander'in de deneyimlediği kişiler var. Dilerse o da örnek verebilir size. Bu arada altını çizmek istediğim bir konu daha var. Hiçbir cadı karşınıza çıkıp size cadılığı da öğretmez, sadece sizin yolunuzda size yol arkadaşı olur. Konuyu biraz da kendim dağıttığım için özür diliyorum. Sevgi ve ışıkla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri