Enerji çalışmasının hangi alanda yapılacağı zaten belirtiliyor, ben genellikle bu çalışmalara başlamadan önce niyet ederim. Siz de bunu uygulayabilirsiniz. Mesela şifa enerjisi çalışmasına katılıyorsam alacağım şifa enerjisini ihtiyacım olan bölgelere yönlendirmeye niyet ederim. "Kerim'den gelen herşeyi kabul ediyorum" derken zaten çalışma konusu dışında birşeye niyet etmiş olmuyorsunuz.
Endişelenmenize gerek yok, herkesin deneyimi farklı farklı olacaktır. Deneyimi az ya da çok yaşamış olmanız enerjiyi almanızı etkilemez. İçinizi rahatlatacaksa söyleyeyim, ben de enerji çalışmalarında yoğun deneyimler yaşamıyorum. Ama aldığımı biliyorum.
Ben belkide şiddetli birşey beklediğim için galiba. Diğer çalışmalardaki deneyimleri okuyunca yoğun enerji alıp hatta normalde görmediğim şeyler göreceğimi sandım. Yinede en son denemede tamamen birşey hissetmedim diyemem yani ilginçti. Demekki herkes aynı yoğunlukta hissetmiyormuş. Şuan acaip sersemlemiş bir halde olduğumuda hissediyorum. Cevabınız için teşekkür ederim