hakikatulkubra
Kayıtlı Üye
Çok şaşırdım. Bunlar batı majisinden geliyor gibi sanmıştımCifri camiad dunya vel ahire kitabındada bu semboller var.
Peki ikimizin resmine mi yapmalıyım yoksa sadece onun muBen de resim buradan görüntüleyemiyorum ama yabancı bir siteden buldum.
Orada yapanlar çok keskin sonuç almışlardı.
Bu tür grafiklerde en takildıgim nokta, diyelim ki hedefin fotografı var veya figür cizdik adını yazdık... Grafiği bu figürün üstüne cizdik veya başının üstüne... kendimize ait tükürük ile aktif ettik. Bu sefer sonuc etkisini tam ters istikamette bizden hedefe gönderirse... Oraya koyulacak belirgin bir ayraç bulamıyorum.
Mesela alfabenin her harfinde sorumlular vardır ve ustanın biri listedeki ifadeleri bu alfabeye de kodlamıştır. Aslında baska yerde de kullanılıyor gibi mi çalışır?bu celcelet alfabesidir.
Tek daha iyidir. Siz fotoda olmayın ve hedefin şaşma riski olmasinPeki ikimizin resmine mi yapmalıyım yoksa sadece onun mu
Tek başına deģil evet. Önce sadece araç bir alfabeydi belki. Sonradan biri tanımladı ve kodladı ondan sonra yerleşti.Ama sihir değil
Önden bir kalkan kurulmalı zaten her iş için tavsiye edilen budurSakın bilmeden yazmayın tehlikelidir.
Bence runik alfabelerle çalışanlar için yeterli bir sihir.Ama sihir değil
futharklar da önce insanların gündelik hayatta kullandığı alfabeymiş ama içtikleri enerji yıllar boyu onlara başka yerlere taşıdı ve koruyorlar.Bence runik alfabelerle çalışanlar için yeterli bir sihir.