Cadı Runleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nurumm

Kayıtlı Üye
Bağımsız semboller olarak kullanılabilir, stavlarda kullanılabilir, diğer runeler, glifler, harfler vb. ile birleştirilebilir. Kolayca fırlatılırlar ve çakışmazlar. Onlarla çalışmak kolaydır, onları elementlerle aktive edebilirsiniz, çeşitli bağlanmalarla (kan, sperm, tükürük, saç vb.) aktive edebilir, görselleştirip meditasyon yapabilirsiniz.

IMG_0807.jpeg
1. Kıskançlığa neden olur.
2. Bağlama, zorlama, teslimiyet.
3. Aşk düşüncelerinin önerisi.
4. Tutkuyu, şehveti, arzuyu uyandırın.
5. Sadece seni arzulamak ve başkalarından tiksinmek.
6. Aşk acısı, halsizlik yaşat ki canın sıkılsın.
7. Aşkta başarılı olun.
8. Para vermek, hediye vermek.
9. Tüm rakipler/rakipler gölgede kalır; rakibiniz/rakibiniz yoktur.
10. Morok, güzelliğin, çekiciliğin, cinselliğin, çekiciliğin büyüsü.
11. Sevdiklerinizi (anne-babanız, çocuklarınız vb.) sevmek ve saygı duymak.
12. Erkek cinsiyetinden duyulan hayranlık. Bütün erkekler senin için deli oluyor.
13. Kadın cinsine duyulan hayranlık. Bütün kadınlar senin için deli oluyor.
14. Onun için önce siz gelirsiniz ve onun için başka hiç kimse önemli değildir.
15. Aşk acısına neden olun.
16. Büyüleyici ses, kadınsı cinsellik sıvıları, cinsel feromon üretimi.
17. Aşkın çağrısı, kara aşk büyüsü.
18. Rakipleriniz/rakipleriniz olmasın diye.
19. Sana evlenme teklif etmek.
20. Yolları bağlayın, kaderleri bağlayın.
21. Libidoyu, cinselliği artırın.
22. Testosteronu, gücü ve cinselliği artırın.
23. En iyi seksi, en muhteşem orgazmı yalnızca seninle yaşarlar.
24. Aşk mücadelesi, buluşma, çekicilik

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teyla

Kayıtlı Üye
Bağımsız semboller olarak kullanılabilir, stavlarda kullanılabilir, diğer runeler, glifler, harfler vb. ile birleştirilebilir. Kolayca fırlatılırlar ve çakışmazlar. Onlarla çalışmak kolaydır, onları elementlerle aktive edebilirsiniz, çeşitli bağlanmalarla (kan, sperm, tükürük, saç vb.) aktive edebilir, görselleştirip meditasyon yapabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 3911
1. Kıskançlığa neden olur.
2. Bağlama, zorlama, teslimiyet.
3. Aşk düşüncelerinin önerisi.
4. Tutkuyu, şehveti, arzuyu uyandırın.
5. Sadece seni arzulamak ve başkalarından tiksinmek.
6. Aşk acısı, halsizlik yaşat ki canın sıkılsın.
7. Aşkta başarılı olun.
8. Para vermek, hediye vermek.
9. Tüm rakipler/rakipler gölgede kalır; rakibiniz/rakibiniz yoktur.
10. Morok, güzelliğin, çekiciliğin, cinselliğin, çekiciliğin büyüsü.
11. Sevdiklerinizi (anne-babanız, çocuklarınız vb.) sevmek ve saygı duymak.
12. Erkek cinsiyetinden duyulan hayranlık. Bütün erkekler senin için deli oluyor.
13. Kadın cinsine duyulan hayranlık. Bütün kadınlar senin için deli oluyor.
14. Onun için önce siz gelirsiniz ve onun için başka hiç kimse önemli değildir.
15. Aşk acısına neden olun.
16. Büyüleyici ses, kadınsı cinsellik sıvıları, cinsel feromon üretimi.
17. Aşkın çağrısı, kara aşk büyüsü.
18. Rakipleriniz/rakipleriniz olmasın diye.
19. Sana evlenme teklif etmek.
20. Yolları bağlayın, kaderleri bağlayın.
21. Libidoyu, cinselliği artırın.
22. Testosteronu, gücü ve cinselliği artırın.
23. En iyi seksi, en muhteşem orgazmı yalnızca seninle yaşarlar.
24. Aşk mücadelesi, buluşma, çekicilik
Fotoğraf bende mi açılmıyor?😢

nurumm

Kayıtlı Üye
Fotoğraf bende mi açılmıyor?😢
Resim yüklenmemiş evet yani jpeg modunda yükleniyor yeniden yükledim ama çok küçük modda yüklendi. Arkadaşlar düzeltebilirlerse yardımcı olurlar eğer düzelmez ise konuyu silip yeniden açayım ama tam resim modunda yine hata verdi yüklemedi maalesef. 😥

Teyla

Kayıtlı Üye
Resim yüklenmemiş evet yani jpeg modunda yükleniyor yeniden yükledim ama çok küçük modda yüklendi. Arkadaşlar düzeltebilirlerse yardımcı olurlar eğer düzelmez ise konuyu silip yeniden açayım ama tam resim modunda yine hata verdi yüklemedi maalesef. 😥
İndirdim şimdi deneyeceğim 💝 ellerinize sağlık 🖤

createtherules ©

Kayıtlı Üye
Mantıken diğerleriyle birleşiyorsa, bu grup içinden de birkaç tane kombin edilebilir diye düşünüyorum. Çalışma hızı ve etki süresi nasıl acaba

nurumm

Kayıtlı Üye
Mantıken diğerleriyle birleşiyorsa, bu grup içinden de birkaç tane kombin edilebilir diye düşünüyorum. Çalışma hızı ve etki süresi nasıl acaba
Kendi içinde de çakışmayan runelerle kombin yapabiliyoruz yada diğer rune ve gliflerle kombinleyebiliyoruz.Sadece tek seferde 9 adeti geçmeyecek komple uyguladığımız çalışma 3 glif eklersen 6 bundan eklersen mesela yada komple 9' u da bundan eklersen etkisi 9 dan sonra azalıyor.Yine mum ve dna ile çalışmak çok daha iyi etki edecektir.İlerleyen zamanlarda bunları detaylarıyla ortaya çıktıkça tecrübe ettikçe gördüklerimi yazarım. Çok keyifli bir alfabeye benziyor ikili ilişkiler için aranılan herşey var 🤩 ( 11-12-13. Runeleri eşleştirirken dikkat etmek gerekiyor onların alanı biraz farklı 5 ve 11 i bir arada kombinleyemeyiz gibi gibi..)

createtherules ©

Kayıtlı Üye
Ben de resim buradan görüntüleyemiyorum ama yabancı bir siteden buldum.
Orada yapanlar çok keskin sonuç almışlardı.
Bu tür grafiklerde en takildıgim nokta, diyelim ki hedefin fotografı var veya figür cizdik adını yazdık... Grafiği bu figürün üstüne cizdik veya başının üstüne... kendimize ait tükürük ile aktif ettik. Bu sefer sonuc etkisini tam ters istikamette bizden hedefe gönderirse... Oraya koyulacak belirgin bir ayraç bulamıyorum.

nurumm

Kayıtlı Üye
Ben de resim buradan görüntüleyemiyorum ama yabancı bir siteden buldum.
Orada yapanlar çok keskin sonuç almışlardı.
Bu tür grafiklerde en takildıgim nokta, diyelim ki hedefin fotografı var veya figür cizdik adını yazdık... Grafiği bu figürün üstüne cizdik veya başının üstüne... kendimize ait tükürük ile aktif ettik. Bu sefer sonuc etkisini tam ters istikamette bizden hedefe gönderirse... Oraya koyulacak belirgin bir ayraç bulamıyorum.
Ben öyle yapmıyorum hiçbirzaman kendi dna 'm ile aktifleştirmem illa yapacaksam üfleme olur. Ateş ve tuz bu noktada daha çok işime geliyor bende daha etkililer eğer karşı tarafa ait bi parça yoksa aktive edeceğin.
@nurumm kaç gün saklayalım yazdığımız sembolleri
Ben saklamıyorum ne runelerde ne gliflerde daha önce nasıl uyguluyorsanız aynı düzende yapbilirsiniz siz, direk ateşle aktifleştiriyorum.Beklettiğimde oldu bi fark göremedim sonra unutuyorsun gözünün önünden kaldırınca ritüelleri kısa zaman diliminde yapmayı tercih ediyorum.