Böyle bir aileye doğdum. Bu sorulara karşı yazılacak o kadar çok şey var ki cevaplamak beni baktım yoracak sorudan kaçıyorum.

) Bu kadar açıklayıcı olmana bayıldım , Uzun bir yazı hazırlamayı düşünüyordum gerek kalmadı. Bu soruyu soranlar için bu yorumu sabitleyip bir pano haline getirseler. Ben cadımıyım ne demektir ? İnsan ne olduğunu bilmez mi değil mi ?

Yada belki zamanı vardır rötarlı olabilir bekle hisset araştır dimi ?

var olan zaten gelmiştir yada gelecektir. Cadılar (ay hükümcülüğü) güçlerini Ay'dan alırlar. Dolunayla hissettiklerimi anlatmam tarifsiz. Ruhunuzun bedeninizden ayrıldığını hissedersiniz sanki. Benliğiniz ay ışığıyla tekrar yıkanır. Anneannenizin, büyücü olması sizinde olacağınız anlamına gelmez tabii ki ancak, güç mirası (devri) yapmış olabilir. Bu aktarıma bağlı olarak, gücünüzü kabul etmeniz bekleniyor olabilir. Babaannem ve büyük babaannem bir cadıydı. Anneannem şifacı idi. Babaanneme yetişebildim miras yolu ile kendisinden el aldım. Kan da olan durum dan bahsetmiyorum bile Gelen ritüeller coven vs. Daha sonraları 20 yaşlarımın tam ortasında büyükbabaannem den de el aldım. Demem o ki arkadaşımında dediği gibi gücünüzü kabul etmeniz beklemede olabilir , rötarlı olabilir. Bedeniniz Bir bahçedir Ruhunuz kozmik evren ile bağlantılıdır. Enerji kanallarınızı hissetmeye çalışın. Çakra ve auranızda yırtıklar blokajlar var ise onarıp tamir etmeye çalışın aile bağlarınızda bu tinsel güç var ise zaten size ulaşacak ve hissedeceksiniz. Saygılarımla Koşulsuz sevgiler. Işıkla kalın.