KarBahçesi
Kayıtlı Üye
Mabette böyle bir konu açılmaması beni şaşırttı. Herkesin görüşünü merak ediyorum. Büyünün tanımı size göre nedir? Ve bundan nasıl kurtulunur?
sorular bölümüne açtığımı sanıyordum daha önceki sorularımın hepsini sorular bölümüne açtım konuları kaybetmemek için birden fazla sekme açtığımdan hata yapmışım affolaBüyünün tanımını öğrenene kadar sorularınızı sorular bölümüne açmayı öğrenirseniz bence sizin ve site için daha yararlı olucaktır
teşekkür ederim cevabınız için merak ettiğim mesela birisi bir konuda başarılı olmak istiyor bu konu için ona büyü ile motivasyon verilse çok başarılı olmaz mı mesela okulda başarılı olmak isteyen birine motivasyon dersleri çok etkiliyor zaten büyünün vereceği motivasyon çok daha fazla olacağı için ders diye bir şey bırakmazdı son zamanlarda bunun gibi şeyler kafamı karıştırdı veya mesela şifa büyüsü korunma büyüsü bunlarda olumsuz olan neDoğal olan akışa yapay bir müdahaledir.
Yani bir manipülasyon teknigidir.
Kaynana gelinine büyü yapmasa da gelini suçlu ise cezasını biriktiriyordur. Gelin büyü yapmasa da kaynana haddi aştığı için, cezası ile buluşacağı güne kadar zaten bir süre hakkı vardır.
Ama büyü yapmak hem tahammülsüzlük hem Allahın sistemini tanımama, nefsine göre hüküm verme ve hoşa gitmeyen şeye karşı tekamül fırsatını teperek toptan sisteme meydan okumadır.
Büyücünün neden ahireti olmaz? Çünkü tekamül kapısını bile isteye kapatır. Tabi ruhunu bile isteye satarsa. Bizimkiler cahilliginden yaparlar büyüyü sonra da kurban keserek tövbe ederler.
Hormonlu bir domates gibidir büyü.
Hemen büyüsün de neticesini gör istersin ve domatesi hormon ile manipule edersin. Domates 2 kat hızlı olgunlaşır. Ama tadını sana vermez.
Büyü size birseyi veriyorsa bilin ki asıl önemli olan şeyi sizden sermaye bedeli olarak alıyordur.