"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

büyüden korunmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serfiraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serfiraz

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şap denen bir madde var bilir msiniz.bunu vücudunuza değen bir yere yerleştirirseniz,büyüden korunacağınız rivayet ediliyor.hatta nazara karşı da etkiliymiş.bir komuşumuz söylemişti.

nazardan korumaz mı?yeni doğan bebeklere de nazardan korumak için takıldığını biliyorum.

bir de birşşey eklemek istiyorum.ben büyüden korunma yöntemlerini incelerken civa taşımanın önerildiğini okuduğumdan bu bilgimi paylaşmak istedim.nitekim civanın kanserojen etkisi var.şap taşımak daha sağlıklı.

Arzu eden bebegine sap takabilir tabiki, ama nazardan korumaz, niye korusunki? Mantikli bir aciklamasi varmi :)

Şap madddesinin bir özelliğidir belki.birşey daha eklemek istiyorum çörekotu.Çörekotu nazar ve büyüye karşı koruyucu özellikleri olan bir bitkidir.Kırkbir çörekotu ayrılarak bunların herbirinin üzerine bir kere Elham Suresi okunur.Sonra bunlar minik bir keseye doldurulup kesenin ağzı dikilir.Bu kese elbisenin içine tutturulur veya cepte taşınır.Bu sayede nazar ve büyüden korunulmuş olur.Yine çörekotuyla yapılan tütsüler insanın üzerindeki nazarı alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri