İnsanda o güç olmuş olsa Cin cirer mı hiç. Mazoşist değil bunlar. Sadist tır.
İnsanda o güç olmuş olsa Cin cirer mı hiç. Mazoşist değil bunlar. Sadist tır.
Yani yakmakta tehlikeli,Ben sende misafirperver bir enerji aldım gerçi ama editliyorum yazdığımı :
Kovmasını bilirsen gider, ama aşıksa kapıdan kovsan bacadan gelir.
Onların așkı bizim așkımıza benzemez. Biz ayrılınca boşluğa düşeriz, canımız yanar. Onlar așık olunca tüm yașam kaynağını sana endexler. Tek boyutlu düșünebilirler. Onların aşık olması yaşama enerjilerini artık senden temin etmeye bașlamalarıdır yani. Aslında bu hoşlarına gider. Kara kaşın kara gözün değil. Ama cinsel yoldan da tatmin ederler. Zaten aşık cin musallatı etkisinde olanların ortak özelliği cinsel arzularının cinin kontrolünde olmasıdır. Asıl enerji oradan akıyor çünkü. Hafiften sapık ta olurlar bu yüzden.
Yani bu cinler yakılarak öldürülmek zorundadır. Çünkü öyle bir bağlıdırlar ki bedene, sosyal hayatta sizi çok fena kitlerler. Çünkü kollektik enerji ile dolmanızı asla istemezler.
Yapma akrep kadını bak ben de akrep kadınıyım biz fena oluruz bu lafların altında kalmayızSevgilim her kavgamızda aileme bana hayvanlarıma büyü yapacağını söylüyor. Ayrılırsam büyü yapacakmış, aldatırsam büyü yapacakmış. benim kısmetim kapanacakmış, hayvanlarım ölecekmiş, ailem intihar edecekmiş. Öyle güçlü bir büyü olcakmış ki asla bozamayacakmışım. Büyüden nasıl korunulur söyler misiniz lütfen?
Yani yakmakta tehlikeli,
Kovsakta yaş diyosunuz...
Ee nolucak yani bu tip durumlardan muzdarip insanların hâli... Yazık değil mi kâhincim.![]()
Kâhin oldun bi cinci olamadin. Cin cikarma performansı beklerdim.