Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acaba birinin bana büyü yapıp yapmadığını nasıl anlayabiliriz.Birinin bana büyü yaptığını düşünüyorum.Kimin yaptığına dair tahminlerimde var ama emin olmadan birşeyde söyliyemiyorum açıkçası yardım edin lütfen
kendimi bildim bileli benim hayatım düz gitmez kendimi bldim bileli hep hastayım.Büyü olduğunu nerden çıkardın derseniz.(ne zaman olduğunu bilmiyorum ama eskiden)Bir gün annem kapının önünde çarşaflı bir kadın görmüş bu kadın eve üfleyip birşeyler fısıldıyormuş annem ne aradın teyze demiş kadın annemin sesini duyunca kaçmaya başlamış.Daha öncede muskalar falan bulmuş evde vs vs.
anladım size bir kac oneri sunacağım umarım iyi gelir
eve selam verin ve sağ ayak ile girin sağdan itibaren nas felak okuyarak evi sirkeli ve etkili bir çamaşır suyu ile siliniz dip bucak okuyarak...en son sağdan sağdan giderek evi silin ...kapı eşiğine geldiğinizde 7 ayetel kursi ile bitirin bir sure de olsa rahatlama sağlamasını umuyorum
anladım size bir kac oneri sunacağım umarım iyi gelir
eve selam verin ve sağ ayak ile girin sağdan itibaren nas felak okuyarak evi sirkeli ve etkili bir çamaşır suyu ile siliniz dip bucak okuyarak...en son sağdan sağdan giderek evi silin ...kapı eşiğine geldiğinizde 7 ayetel kursi ile bitirin bir sure de olsa rahatlama sağlamasını umuyorum