"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bizarre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bizarre

Kayıtlı Üye
Acaba birinin bana büyü yapıp yapmadığını nasıl anlayabiliriz.Birinin bana büyü yaptığını düşünüyorum.Kimin yaptığına dair tahminlerimde var ama emin olmadan birşeyde söyliyemiyorum açıkçası yardım edin lütfen

hayat memat meselesi :(

bu konuda çeşitli çalışmalar var ve belirtileri vardır sizde hangi belirtiler var yada nasıl buyu olduğuna karar verdiniz

kendimi bildim bileli benim hayatım düz gitmez kendimi bldim bileli hep hastayım.Büyü olduğunu nerden çıkardın derseniz.(ne zaman olduğunu bilmiyorum ama eskiden)Bir gün annem kapının önünde çarşaflı bir kadın görmüş bu kadın eve üfleyip birşeyler fısıldıyormuş annem ne aradın teyze demiş kadın annemin sesini duyunca kaçmaya başlamış.Daha öncede muskalar falan bulmuş evde vs vs.

evet zaten tek bende belirti yok hepimiz hastayız hepimizin psikolojisi bozuk.Kardeşimde hasta.Yani tek ben değil

anladım size bir kac oneri sunacağım umarım iyi gelir

eve selam verin ve sağ ayak ile girin sağdan itibaren nas felak okuyarak evi sirkeli ve etkili bir çamaşır suyu ile siliniz dip bucak okuyarak...en son sağdan sağdan giderek evi silin ...kapı eşiğine geldiğinizde 7 ayetel kursi ile bitirin bir sure de olsa rahatlama sağlamasını umuyorum

anladım size bir kac oneri sunacağım umarım iyi gelir

eve selam verin ve sağ ayak ile girin sağdan itibaren nas felak okuyarak evi sirkeli ve etkili bir çamaşır suyu ile siliniz dip bucak okuyarak...en son sağdan sağdan giderek evi silin ...kapı eşiğine geldiğinizde 7 ayetel kursi ile bitirin bir sure de olsa rahatlama sağlamasını umuyorum

sağolun hemen denicem :)

bu arada sirke ne sirkesi olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri