"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü Yaptırmaya Giden Kadının Başına Gelenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan webmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş yaptıklarımızı anlayabilecek kapasite olmadığı için bizimle dalga geçiyor ve kendini tatmin ediyor. Onunla ilgilenmemek en doğrusu olacaktır çünkü bizi hiç bir zaman anlamayacak, sevgilerle.

bu nasıl bir üslup ve ne çagrıştırıyor acaba bunu yazan üyeye soruyorum neyi ima ve neyi çagrıştırdıgınızın farkındamısınız?

site yönetimi bu tip yazıları ve davranış sergileyen üyeleri nasıl silmeden burda bırakabiliyor anlamakta zorlanıyorum.

Konuda bahsi geçen üye sınırsız süreyle siteden uzaklaştırılmıştır. Belki farketmediniz, belirtmek isterim. Bu durum aynı şekilde davranan ve site kurallarına biyat etmeyen diğer üyeler içinde geçerlidir.

''ben o gittiğin yerdeki adamın ciniyim ve seni çarptım'' :D Buna biraz güldüm açıkçası.Cin çarptıktan ve Ayşe hanıma göründükten sonra bunu söylemesine gerek yokmuş zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri