venusyenbiri
Kayıtlı Üye
Büyü yapmak istiyorum hadi hemen yapayım diyince olacak bir şey değil. Zaten başlık büyü yaptırmak istiyorum diye açılmış ve böyle bir şey istemek de sitede yasak. Söylenenlerin işinize gelmeyen kısmını yok sayıyorsunuz veya ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım. Ben var mıdır yok mudur böyle bir büyü bilmiyorum ama babaya büyü yapılmayacağını burda öğrendim ki bunu bilmeden önce dahi dedem için ne zaman bir çalışma yapmak istesem kartlar hayır derdi. Ha burda bununla alakalı farklı çalışmalar da ilk geldiğim sene forumda görmüştüm biri eşinin kocası için yapmıştı ama havas çalışması değil.
Kendi bereketiniz için çalışma yapın diyen kişiye de katılıyorum. Hani büyü yapmayayım şifa çalışması yapayım madem deseniz yine birinin kendi rızası olmadan böyle bir işlem yapamazsınız. Bir yol arıyorsanız şayet kendi bereketiniz için çalışın öyle bir anda 28 yılın ardından kör cahilce atacağınız bir adım tüm ömrünüze nal olmasın veya dolandurılmayın sonra.Soliderin bahsettiği varlık şu an benim aradığım cevaba daha yakın gibi. Ama bir şey bulamadım nette.