Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zonguldakk

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 7 8 aydır çok farklı kişilerle tanıştım sadece bir konu için ancak hiçbir şekilde amacıma ulaşamadım. Acaba yaptığım işlemlerde mi bir sıkıntı vardı yoksa işlemi tarif eden yapan kişilerde mi? Çünkü tuz mum vs hepsini yaptım

Yaklaşık 7 8 aydır çok farklı kişilerle tanıştım sadece bir konu için ancak hiçbir şekilde amacıma ulaşamadım. Acaba yaptığım işlemlerde mi bir sıkıntı vardı yoksa işlemi tarif eden yapan kişilerde mi? Çünkü tuz mum vs hepsini yaptım
bu sorunun cevabını burada arama.İstediğin şeyi elde edemeyeceksin seneler boyu ara ara aklına gelecek yaptıkların.Nedenini tek başına sorgulayacaksın; zamanla neden olmadığının cevabını kendine sen vereceksin.
(not:kesinlikle nutuk atmak için söylemedim.zamanla yaşayacakalarını yazdım)
imza:bir dost

bu sorunun cevabını burada arama.İstediğin şeyi elde edemeyeceksin seneler boyu ara ara aklına gelecek yaptıkların.Nedenini tek başına sorgulayacaksın; zamanla neden olmadığının cevabını kendine sen vereceksin.
(not:kesinlikle nutuk atmak için söylemedim.zamanla yaşayacakalarını yazdım)
imza:bir dost
Hala daha çok istiyorum ama tüm yöntemler etkisiz oldu. İşin artık günah kısmını da geçtim her şeye rağmen

Belki de ona bağlama yapma hakkınız yoktur, her birlikte olduğumuz kişiye her uzaktan gözümüze kestirdiğimiz insana bağlama yapamayız böyle bir dünya yok. Majide hak konusuna bakın. Bazen hakkı olmadığı halde yapıp tutturan oluyor tabi ama karşıdaki kişi birilerinin hakkına girdiyse vebal aldıysa yada işte öğrenmesi gereken dersler varsa oluyor. İmtihan dünyası bazen şartlar döve döve öğretiyor.

Kişiye münhasır işlem yapmaktansa kendi amacınıza yönelik yüksek iyiliğinize/hayrınıza olacak bir işlem yapmanız daha faydalı olacaktır. İnternetteki bilgilerin aksine bağlama, kişiyi çekme, muhabbet sağlama vs. işlemleri kolay değildir, garanti vermez. Birinin iradesini etkilemek birden fazla değişkeni ortaya çıkarır. Uzun zamanda aleyhinize sonuç verir. Hatalı işlemden ziyade konu üzerindeki çalışmalara yeteneğiniz, icazetiniz veya hakkınız olmayabilir. Çalışmalarınızı şahıs bazında değil; kendinize, hayrınıza kullanın. Sürecinizi hızlandırmayı yine büyüyle deneyebilirsiniz.

Allahtan sen yapmışsın. Ben kaç para kaptırdım bilsen… sakın hocalara para verme

Belki de ona bağlama yapma hakkınız yoktur, her birlikte olduğumuz kişiye her uzaktan gözümüze kestirdiğimiz insana bağlama yapamayız böyle bir dünya yok. Majide hak konusuna bakın. Bazen hakkı olmadığı halde yapıp tutturan oluyor tabi ama karşıdaki kişi birilerinin hakkına girdiyse vebal aldıysa yada işte öğrenmesi gereken dersler varsa oluyor. İmtihan dünyası bazen şartlar döve döve öğretiyor.
Çok uzun bir ilişkiydi ondan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri