Burçlarınızın Özellikleri Okurken Sakin olun, Sinirlenmeyin.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jackson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahaha, yüzleşme diye buna derler sanırım :) Kabullenememezlik falan burada baş gösteriyor gibi. Oğlak burcuyum, doğrudur yazan özelliklerin çoğunluğu. Ee herkesi de birebir tarif edemezsiniz ya :) Ben beğendim valla. İroninin böylesi :)

bu benim burçlara inanmadığım görüşümü adeta ispatlıyor. görüldüğü gibi burçlarda olumsuz özelliklerin dozu kaçırıldığı zaman insanların çoğu ''bunlar benimle uyuşmuyor, boş, terane'' gibi cümleler kuruyor. burçların temeli genelde olumlu özellikleri barındırır. böylece insanlara kendini inandırır. hatta size biraz garip gelebilir ama burçlar kapitalizmin maşalarından biridir. bakın etrafınıza bu işten çok ekmek yiyen var ve çok kandırılan.

Biz Akreplerin derdinden ancak Akrepler anlar ...Seviyorum ben bu burcun iyi kötü huylarını :D

Cesaret deyince akla koç gelmeli bence sadece koçu pek bağdaştıramadım, burcum koç değil bu arada. Diğerleri espriyle karışık gerçeği yansıtıyor bence.

İkizler burcuyum 5 te 1 i doğru sadece başka İkizlerde çok tanırım hepsindede aynı şey geçerli.. yazdiklarinin çoğu felaket kimse o kadar olamaz inan :D :D

Cidden içmeyi bilmiyorum :D başak burcu olmak başa bela :D ayrıca en son sarhoş odluğumda 7 saat durmadan konuştum valla :D aynı ben (bazı cümleler dışında)

Geri