Burçların Olmazsa Olmazları

Terazi: Olmazsa Olmaz Eşyaları: Parfümü, şalları

bu pek doğru değil. benim olmazsa olmazlarım çoktur. kalem takıntım var mesela. gerçi parfüm ve şalı da çok severim ama kaleme olan takıntım kadar değildir. mesela bardak takıntımda var.

Terazi: Olmazsa Olmaz Eşyaları: Parfümü, şalları

bu pek doğru değil. benim olmazsa olmazlarım çoktur. kalem takıntım var mesela. gerçi parfüm ve şalı da çok severim ama kaleme olan takıntım kadar değildir. mesela bardak takıntımda var.

Yanında bardak taşımıyorsundur umarım.

O ecza dolabı :D Aynen öyle evde de çantamda da muhakkak bulundurduklarım vardır :) Kılı da kırk yararım hiç üşenmem :D

Öz burcum Başaktan sadece mükemmelliyetçilik almışım,Yükselen Akrep ise kelimesi kelimesine beni anlatıyor...Zaten bende kendimi Akrep gibi görüyorum... :)

yükselen aslan olarak kendimi ifade edebilmek gerçekten de olmazsa olmazlarımdan; derdimi anlatamadığımda veya doğru cümleleri kuramadığımı hissettiğimde aslan gibi kükreyebiliyorum :D sinirlerim bozuluyor. başarı konusu da keza; son iki üç yıldır başarısızlıklarıma odaklıyım ve bu beni çok üzüyor. sanki hayatta hiçbir şey başaramamışım gibi hissediyorum. yay burcuyum ve bir şeyleri yarım bırakmaya meylim var, belki de başarısızlığı getiren budur. tamamlamayı öğrenmeliyim.

Geri