Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde eski defterlerimi buldum (ilkokul ve liseden kalma) aralarına baktım sürekli hep göz cizmisim defterlerin boş kısımlarına ara sıra bugünlerde bile yapıyorum.
Geçenlerde eski defterlerimi buldum (ilkokul ve liseden kalma) aralarına baktım sürekli hep göz cizmisim defterlerin boş kısımlarına ara sıra bugünlerde bile yapıyorum.
Bu durumda ben olsam kendime kesinlikle şu teşhisi koyardım :
Üstümde göz var. İzlenme psikolojisine girdiğim zaman hal ve hareketlerim değişiyor. Bunun devamında da bana ait olmayan bir enerjiyi kullanmaya başlıyorum. Nazarı her yerden alabiliyorum ve üstümde birikiyor. Alt benliğimde durumun farkında olmasam da üst benliğimden özgün işaretler alıyorum. İroni üzerinden farkındalığa ulaşma yetimi evren biliyor ve koruyucu enerjim bana bu yolla ulaşıyor. Bu yüzden de farkında olmadan gözler çiziyorum. Derdim.