Uyarıyı dikkate alıp, iş birliği yaptığınız için ben de size teşekkür ederim. Kaliteli ve iyi forumlar.Kusuruma bakmayın. Bir dahaki yazılarımda daha dikkatli olacağım... Uyarınız için teşekkür ederim
Sevgili üye bu yaptığınız saygısızlığa kaçar.Biz yada başka dinden biri "İslam saçmalıktır"dediğinde kıyamet kopuyor ve bunu bildiğimizden ve saygımızdan demiyoruz lütfen saygılı kelimeler seçinizAllah katında din İslam'dır ve bunlkar saçmalıktır...
Üye diye hitap etmekte biraz saygısızlığa kaçmış sanki ;(Sevgili üye bu yaptığınız saygısızlığa kaçar.Biz yada başka dinden biri "İslam saçmalıktır"dediğinde kıyamet kopuyor ve bunu bildiğimizden ve saygımızdan demiyoruz lütfen saygılı kelimeler seçiniz
Sevgili üye bu yaptığınız saygısızlığa kaçar.Biz yada başka dinden biri "İslam saçmalıktır"dediğinde kıyamet kopuyor ve bunu bildiğimizden ve saygımızdan demiyoruz lütfen saygılı kelimeler seçiniz
Sitedeki enkiyanlar Yehova(Allah) hakkında ileri geri konuştuğunda kimse saygısızlık yaptınız demiyor ama ?
Sitedeki enkiyanlar Yehova(Allah) hakkında ileri geri konuştuğunda kimse saygısızlık yaptınız demiyor ama ?
ShiroNight'a katiliyorum nerede gordunuz?
YHVH farklidir Allah farklidir.YHVH in İsa adinda oglu vardir ve Dunyayi 6 gunde yaratmistir.Allah ise bir sozu ile yaratmistir ve oglu yoktur.
ShiroNight'a katiliyorum nerede gordunuz?
Senin fikrine göre Zeus ile Allah aynıdır olarak adlandırılıyor.Tevratta "Ben sizin tanrınızım ve adım YHVH"derken Kuran'da "Allah tek ilahtır."denmektirYehova Allah aynıdır.Yahudiler sonradan çarpıtmıştır.Tanrı kendini her zaman o kavimce benimsenebilecek bir isimle tanıtmıştır.Araplara Allah,yahudilere Yehova,Mısırlılara Aten şeklinde.
Senin fikrine göre Zeus ile Allah aynıdır olarak adlandırılıyor.Tevratta "Ben sizin tanrınızım ve adım YHVH"derken Kuran'da "Allah tek ilahtır."denmektir
Yalancı çıkarmak için demedim.Emin olmak için dedim ve kitabımın düzenliyordum göremedim özür dilerim.Ben bir çelişki göremiyorum?Kavimler farklı olduğundan isimler farklı o kadar.Ayrıca konumuz bu değil.Link istediniz bei yalancı çıkarmak için link attık bu seferde konuyu başka yerlere çekiyorsunuz...
Senin fikrine göre Zeus ile Allah aynıdır olarak adlandırılıyor.Tevratta "Ben sizin tanrınızım ve adım YHVH"derken Kuran'da "Allah tek ilahtır."denmektir
Yalancı çıkarmak için demedim.Emin olmak için dedim ve kitabımın düzenliyordum göremedim özür dilerim.