Budist inancına göre cehennem resimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan My_soul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cehennemde işkence oLucağı öne sürüLüyor..ve insanlara ceza sadece ateşe yanarak verilmeyecekmiş..işkence yapıLacakmış..iNanması çok güç ve çok acı bir şey...aLLah hepimzn yardımcısı oLsun ne diyeLim.umarım yanLış biLiyorumdur.ve doğrusunu biLen warsa beni de bilgiLendirirse sevinirim...

Yönetici Notu: Bu nasıl bir Türkçe? O ''L'' harfleri neden alakalı alaksız büyük yazılıyor? Türkçe'ye ''w'' ne zaman girdi de kullanmaya başladınız? Neden harfleri yutuyorsunuz, harf başına para mı alıyor sunucunuz? Özel harfler ve noktadan sonra gelen yerler neden küçük harfle başlıyor? Böyle yazınca daha karizmatik veya daha mı hoş görünüyor sanıyorsunuz? Ne düzenliyorum ne de siliyorum. Bir hatalar abidesi olarak bu yazınızı örnek gösteriyorum. / Chillout

Sevgili üye bu yaptığınız saygısızlığa kaçar.Biz yada başka dinden biri "İslam saçmalıktır"dediğinde kıyamet kopuyor ve bunu bildiğimizden ve saygımızdan demiyoruz lütfen saygılı kelimeler seçiniz :)

Sitedeki enkiyanlar Yehova(Allah) hakkında ileri geri konuştuğunda kimse saygısızlık yaptınız demiyor ama ?

YHVH farklidir Allah farklidir.YHVH in İsa adinda oglu vardir ve Dunyayi 6 gunde yaratmistir.Allah ise bir sozu ile yaratmistir ve oglu yoktur.

Yehova Allah aynıdır.Yahudiler sonradan çarpıtmıştır.Tanrı kendini her zaman o kavimce benimsenebilecek bir isimle tanıtmıştır.Araplara Allah,yahudilere Yehova,Mısırlılara Aten şeklinde.

Yehova Allah aynıdır.Yahudiler sonradan çarpıtmıştır.Tanrı kendini her zaman o kavimce benimsenebilecek bir isimle tanıtmıştır.Araplara Allah,yahudilere Yehova,Mısırlılara Aten şeklinde.
Senin fikrine göre Zeus ile Allah aynıdır olarak adlandırılıyor.Tevratta "Ben sizin tanrınızım ve adım YHVH"derken Kuran'da "Allah tek ilahtır."denmektir

Senin fikrine göre Zeus ile Allah aynıdır olarak adlandırılıyor.Tevratta "Ben sizin tanrınızım ve adım YHVH"derken Kuran'da "Allah tek ilahtır."denmektir

Ben bir çelişki göremiyorum?Kavimler farklı olduğundan isimler farklı o kadar.Ayrıca konumuz bu değil.Link istediniz bei yalancı çıkarmak için link attık bu seferde konuyu başka yerlere çekiyorsunuz...

Ben bir çelişki göremiyorum?Kavimler farklı olduğundan isimler farklı o kadar.Ayrıca konumuz bu değil.Link istediniz bei yalancı çıkarmak için link attık bu seferde konuyu başka yerlere çekiyorsunuz...
Yalancı çıkarmak için demedim.Emin olmak için dedim ve kitabımın düzenliyordum göremedim özür dilerim.

"aşağıdaki tüm bilgiler satan bir arkadaşın kaynağındandır satanist değilim probagandasınıda yapmıyorum sadece bilgi amaçlı aktarıyorum ". Urum konu başında bunu yazmış bu Urum'un değil satanist bir arkadaşın saygısızlığını gösterir.

Geri