Ekli dosyayı görüntüle 6294
Bu yaşadığımla ilgisi olmayan bir arkadaşım da gece misafir oldum . Rüyamda yüzü olmayan bir insan benimle birlikte olmaya çalışıyordu ve ben engel oldum . Uyandım yine garip bir duygu içinde .
Yaklaşık 10 dk. sonra kız arkadaşım uyandı .Dili ağırlaşmış şekilde kalk kalk anlatmam lazım uyan diyordu . Saat gece 04 : 00 .Uyu dedim sabah anlat ama nafile çok korkmustu ( bana bunları anlatmadan yani kendisi uyandiktan birkaç saniye sonra 3.5 yaşındaki oğlu uyanıp " anne korkuyorum yanına gelcem " Dedi. )
Rüyasında , benim küçük bir oğlum olduğunu ve 3 rakamindan nefret ettigini söylüyor , odanın penceresine doğru gidiyormuş . O sırada camın dışında bir adam belirmiş .Başını camdan geçirirken kırmızı gözlü bir kurda dönüp önce benim olan çocuğun sonra kendi oğlunun kafasını koparmış . Arkadaşıma dönüp " aradan çık , onun yanında ben olmalıyım " demiş . Tavandan , duvarlardan birsürü , çirkin ve uzun dişleri olan başlar çıkmaya , onu korkutmaya çalışıyormuş .
Ben yatağın içinde oturmuş elimde kalemle bir kağıda yukarıdaki ( hatırlayabildiği kadarıyla çizmeye çalıştı ) şekilleri çizip , boguk ve yüksek bir sesle bir isim söylüyor yada çağırıyormuşum . Bu o şeyi öyle kızdırmış ki , sol bacağıma uzanıp sıkmış yada ısırmış .
Diyor ki ; bi anda sanki yatağa atıldım . Uyandığımda tavandaki başlar hala duruyordu ve dilim dişlerimin arasındaydı .
Bu olay yasanmadan önceki günlerde sol baş parmagımda ( gündüz çalışıyorken ) bir şekil çiziliydi . Sol elimi kullanmam . Patronumla konuşuyorduk ve elimde kalem yoktu . Bir an tirnaklarima doğru bakmak istediğimde gördüm .