Retro
Elit Üye
@Retro valla sana malzeme versek de katılıyorum. Geçen iş çevremden bir arkadas 44 yasında bir erkek 3 çocuğu varmış boşanma aşamasındalar karısı çalışmıyormuş hiçde çalışmamış bir ev bir araba elinde olanı hepsini kadına veriyor çocukların velayeti anne de ama masrafları baba da baba bir maaşlı bir insan. ( üst düzey yönetici konumuda ama sonuçta maaş aldıgı )Ve dediğin gibi çocıklar babaya karşı doldurulmuş. İyi de dedim sen bundan sonra nasıl bir hayat kuracaksın? ev yok araba yok birikim yok kazancın yarısını nafaka ödeyecenyaşın 44 bu hayat yalnız geçmez ki kadın yapıyoor ama erkek bu konuda yalnız yapamıyor.
Bir başka iş çevresinden bir arkadas 42 yasında bir erkek 4-5 yıl olmuş boşanalı oda vermiş bişeyler yetişkin 2 erkek çocuğuda onun var velayeti anne yakın zamanda zorla almış ama masraflar babada onda da at araba bişey yok buda aynı kategoride bir maaşlı üst düzey bir yönetici çalışan.
Ben şimdi evimi almışım arabamı almışım maddi imkanım yerinde belli bi yaşam standartım var çocuğum yok niye bu arkadasları evlilik olarak kabul edeyim ? siz olsanız kabul edermisiniz ? biri hali hazırda teklifi var zaten diğeri henüz boşanmış değil resmi olarak ama sürekli bi iletişimi var önce sadece iş için görüşüyorduk.Bırakın evliliği normal olarak bile takılmam yani. Küçük gördüğümden değil asla herkes Allahın yarattığı bir kul. Lakin benim kendime göre bir yaşamım var bi yaşam alanı kurşumum evlenerek bu yaşam kalitemi düşüreceksem ne kadar insan olarak kişilik olarak beğenirsem beğeneyim anlaşayım güleyim eğleneyim sohbeti muhabbeti sarsada no no no herkes başka yerde arasın bulsun evleneceği kadını. Beni onların bana sunacağı hayat mutlu etmez
Üzüldüm bunu duyduğuma. Böyle çok fazla vaka var ülkede.
Tüm istatistiklerde erkekler dezavantajlı durumda. Ama hala da kadın erkek eşitliği yok diyen, kadın erkek bir an önce eşit olsun diyen feminist aktörler var.
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Şaka gibi.
İntihar istatistiklerinde bile erkekler ezici çoğunlukla. Sırf bu intihar oranını 50/50 dengelemek için bile toplumda kadın erkek eşitliğini tüm fiziksel şartlarına kadar yeniden düzenlemek gerektiğini düşünüyorum.
Askerde, insaatta, elektrik ve kanalizasyon işlerinde amelelik gerektiren işlerde , uzun tır şöfürlüğünde vs kadınlar da çalıştırılmaya teşvik edilmeli. Özellikle erkekleşmiş 3. dalga feministler.
Batan gemilerdeki filikalara "önce kadın ve çocuklar" biner mantığı tarihe karışmalı. Neden ? Çünkü kadınlar bizden bile daha erkek olmayı kendileri istediler. O yüzden önce kadın ve çocuklar değil, filikaya ilk g*tü atanlar binmeli. Çocuklar her türlü kucağa alınır. O kadar da değil.
Son düzenleme: