Merhabalar, dün akşam daha önce deneyimlemediğim bir şey yaşadım.
Tam olarak uykuya daldım mı hatırlamıyorum ama bir anda uyanmış gibi oldum, karabasan/uyku felcinde olduğu gibi, gözlerim kapalıyken bir sembol gördüm siyah zemin üstüne beyaz yazılarla yazılmış tam olarak hatırlayamıyorum ama iç içe geçmiş dairelere benzer bir semboldü küçük bir sembolken tüm alana yayıldı birden. Sonra sağ tarafımdan çok güçlü bir ses duydum patlama sesi gibi bir ses, biraz haraket edip dua ederek koruma talep ettim. Genellikle korkarım ve kendimi uyandırmaya çalışırım bunda ısrar edip bekledim, astral seyahatte olduğu gibi vücudumda titreşim kulaklarımda çınlama olmadı. Uyandım odamdayım ama lucid rüya gibi de değil tarif edemiyorum ve ne yaşadığımı da o an anlamlandıramadım, evin içinde benden başka insanlarda vardı onları hiç tanımıyordum sanki onlarda me yapacağını bilmez halde geziyorlardı, yıllardır görmediğim arkadaşımı gördüm bizim evde gözleri kapalı vaziyette oturuyordu onu uyandırdım buraya nasıl geldiğini sordum o da şaşırdı onu da alıp çıktım, garip evlerin olduğu bir yerde bir sürü köpek vardı ama saldırmıyordu biri hariç gece gibi simsiyah çok güçlü bir köpek hariç nereye kaçarsak kaçalım peşimizden gelip bize saldırmaya çalıştı yakalasa öldürecek öyle sinirliydi. Rüyayı kontrol etmeye çalıştıkça garipleşti en sonunda kendimi yine odamda buldım bir ara yatakta bedenimi gördüm sonra yoktu, evde insanlardan başka pelerinili bir varlıkta vardı sırtı dönük yürüyordu başka bir oda içinde. Gördüğüm bir insana sordum nerdeyim ben nasıl bir rüya bu diye, ne lucid ne de astraldesin dedi. Bedenimi hissetmeye başladım haraket ettim çok geçmeden uyandım.
Bana en tuhaf geleni rüyanın bir sembolle başlaması, bilen biri aydınlatabilir mi?