İnsan, kendisine ait bir özelliği, fiziksel yada biyolojik olarak takıntı haline getirdiği zaman, her zeminde bu etkenlere göre düşünüp, karar veriyor yada plan yapıyor. Bu durum bence her insanın yaşadığı sorunlardır.
Ben önceleri çok zayıftım, pantolon belimde durmuyordu, bu zayıflık ergenlik döneminden sonra birçok erkekte oluyor ama ben de sizin gibi takıntı haline getirmiştim.
Kız arkadaşımla çıktığım zamanlar hep bu kilo aklımı kurcalıyordu, zayıftım, sanki herkes bana bakıyordu, hoşlandığım kız suratını çevirse hemen fiziki özelliğime suç bulurdum. Yani gökten taş düşse ben zayıfım diye oluyor algısı vardı.
Bu durumu askere gidince yendim, istemeden kilo aldım, aldıkca aldım, spor, eğitim derken bu sefer utandığım vucüdümu reklam malzemesi olarak kullanmaya başladım.
Hayatımda kapri ve bady giymezdim, askerden sonra bu kıyafetlerin haricini giymez oldum. Herkese, cümle aleme kendimi gösterir oldum
İnsanlar yada ben ne garibiz
Önceleri herkesten sakladıklarımı şimdi görsünler diye açıyorum
Şuan ise eski halim aklıma gelince çok gülüyorum, çünkü beni gerçekten anlayan bir insanın, benim için düşündükleri ile benim sandıklarım arasında uçurum varmış.
Umarım siz de fiziksel yada biyolojik durumların, sevginin önünde ne bir artı ne de eksi olduğunu seneler sonra öğrenmezssiniz.
Saygılarımla...