Borç için en kuvvetli uygulama???

açıktan veya özelden mail adresi vermek site kurallarına gore aykırı sanırım modlar henuz gormedi engellenme nedeni olabilir bilginize

Adı geçen kasem var sitede. Genelde herkesin isteği sevgi uygulamalarıdır. O yüzden orada o örnek verilmiş. Ayrıca kasemler kişiye özel olmalıdır. Kişinin ihtiyacına göre yazılmalıdır.

Kasemleri nasıl kişilere özel olarak yazmamız gerekiyor, bilgilendirir misiniz? Sanırım bu konuda bilgi sahibisiniz yada şu şekilde sorayım; kasemin içinde bulunan neleri kişiye özel ve bu malum kişinin ihtiyacına göre yazmalıyız, şekillendirmeliyiz? Bu konuyu ben de merak ettim doğrusu, birçok üye de merak ediyor olabilir, yalnış işlere kalkışmayalım diye soruyorum.

Kasem yemin yada and demektir.
Havass içindeki yeri ise kişiye özel hazırlanan bir dua demektir. Bu dua vefklere ya da tılsımlara okunur. Tılsım ya da vefk olmadanda kasemin kendisi yazılarak o kasem de okunabilir.
Bazı hadim ya da melek isimlerinin hesaplanıp bulunduğu dualardır.
Çoğu yerde bu dualara rastlarsınız okursunuz okursunuz ama birşey olmaz çok etkileyici görünmelerine rağmen o gördüğünüz dualar başkası için başka amaçla yazılmıştır kim bilir şifreli olarak hangi isimler ve hangi olay vardır.
Kişiye istediği şey için bir özel dua oluşturulmalıdır. Eğer bunu maddi karşılık vererek yaptırmak isterseniz milyar değerindedir. Çok zor bir uğraştır.

#origanum, be özel bilgi için sağolun, kendimizi daha da geliştirmemiz gerekiyor artık, ne yapalım.

Geri