Borç için en kuvvetli uygulama???

umutsuz10

Kayıtlı Üye
Merhaba.
Ben borçları ödeme konusunda kuvvetli bir uygulama arıyorum. Ama öyle çok ki. Hepsini de yapmama imkan yok. Sonuç alanlar yazabilir mi nasıl uygulamalar yaptıklarını.

Allah Resülü (S.A.V) Efendimiz borç yüzünden sıkıntıya düşenler için şu şekilde dua etmelerini tavsiye ederlerdi;

"Allâhümme ağninî bi halâike an harâmike ve bi tâatike an ma'sıyetike ve bi fadlıke ammen sivâk"

Kaynak: Havassu'l-Kur-an (Pamuk Yayıncılık)

Bence 7 gün bu duaya devam et derim.

Allah Resülü (S.A.V) Efendimiz borç yüzünden sıkıntıya düşenler için şu şekilde dua etmelerini tavsiye ederlerdi;

"Allâhümme ağninî bi halâike an harâmike ve bi tâatike an ma'sıyetike ve bi fadlıke ammen sivâk"

Kaynak: Havassu'l-Kur-an (Pamuk Yayıncılık)

Bence 7 gün bu duaya devam et derim.

Sağolun cevabınız için. Sayısız mı okumalıyım

Gerçekten mi?? Çok sevindim.
Ama google a yazdım bulamadım. Nerden bulacağım konusunda da yardımcı olur musunuz lütfen

bak şimdi para celbi için uygulamayı şöyle yapacan, kasemi şimdi vereceğim bu kasemi okumadan önce Allah'tan para sıkıntımı gider, bol rızık ver, borçlarımı ödeme kolaylığı ver diye artık cümleleri nasıl kuracağını sen bilirsin niyet edeceksin, sonra kasemi okuyacaksın, kasemin sonunda essaate diyor ya oralarda yazdığı rakam kadar edette o kelimeleri okuyacan, bi de o essaate kelimesi zaten yardımcı hadimlerin çabuk gelmesi ve hacetini görmesi için aktivasyon kelimesi ha şunu bil,

okuma bittikten sonra da zilzal sursini okuyacan, ama tamamını değil zilzal suresinde eştaten diye kelime var ya o dahil oraya kadar, ama onu da dümdüz okumayacan, eştaten keimesi yerine essaate diye okuyacan, yani bu kelimeleri değiştirecen, zilzal suresinini okumadan önce ve sonradan ey kasemül emlakül felekiyyenin hadimleri Allah rızası için Kuran hakkı için Hz. Muhammed Mustafa sevgisi için para celbi rızık celbi hacetimi görmek için buradan ayrılabilirsiniz, güle güle gidin, hayırlılara vesile olsun diyeceksin.

şimdi kasemi ve zilzal suresini de vereceğim, aman ha zilzal suresini sana verdiğim okuma usulüne göre oku yoksa hadimlere zarar verirsin, onlar da sana zarar verirler, haberin olsun, Allah tan da kork.

bu kasemül amlakül felekiyye

Bismillâhirrahmânirrahîm. Bismillâhi ve billâhi ve minallâhi ve ilellâhi ve alallâhi ve fillâhi ve lâ ilâhe illallâhü ve men nasru illâ min ındillâhi ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Aksemtü aleyküm yâ ma'şeral ervâhır rûhâniyyeti vel mülûkit tâhiratiz zekiyyeti vel eşhâsıl cevheriyyeti vel ervâhın nûrâniyyeti bi hakki hakkillâhi ve bi kudreti kudretillâhi ve bi azameti azametillâhi ve bi sultâni sultânillâhi ve bi ızzi ızzillâhi ve bi nûri vechillâhi ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâhi ilâ hayri halkıllâhi seyyidinâ muhammedin sallallâhü aleyhi ve sellemebni abdullâhi ve rasûlillâhi tebârakesmüllâhi ve celle senâüllâhi ve lâ ilâhe ğayrüllâhi hayyün kayyûmün mâlikül mülki bedîus semâvâti vel ardı zûl celâli vel ikrâmi azîzün cebbârün metekebbirun kahhârun kaviyyün metînün kâdirun muktedirun şedîdül batşi şedîdül ıkâbi serîul hısâbi lâ yağlibühü ğâlibün ve lâ yencû minhü hâribün bi havlillâhi ve kuvvetihi ve azameti esmâihi ve âyâtihi aksemtü aleyküm yâ melâikete rabbil âlemîne bi hakkil esmâilletî tekelleme bihâ rabbünâ ales semâvâti fertefeat ve alel ardı fesetahat ve alel cibâli fenesabet ve alel uyûni fenfecerat ve alel enhâri füccirat ve alel bihâri fezehharat ve alen nücûmü feezherat ve aleş şemsi feedâet ve alel kameri festenâra ve alel leyli feazleme ve alen nehâri feezâe ve bi hakkil esmâilletî yuhyillâhü bihel mevtâ ve yümîtü bihel ehyâe ve bi hakkil esmâil mektûbeti alâ surâdikıl arşi ve bi hakki mâ fil levhıl mahfûzi minel esmâi ven nakşi ve bi hakki men rafeas semâe bi ğayri amedin ve besetal arda alâ mâin cemedin ve bi kudretillâhil vâhidil ehadil ferdis samedillezî lem yelid ve lem yûled be lem yekün lehü küfüven ehadün ve lem yettehız sâhibeten ve lâ veleden ve bi hakki menittehaze ibrâhîme halîlen ve kelleme mûsâ teklimen ve halaka îsâ min rûhıl kudüsi ve bease muhammeden sallallâhü aleyhi ve selleme bil hakki beşîran ve nezîran sübhâne menin şakka min nûrihis semâvâtü vel ardu ve nârat bihiş şemsü ve edâe bihil kameru ve hadaa küllü şeyin bi kudretihi ve yüsebbihur ra'dü bi hamdihi vel melâiketü min hîfetihi illâ mâ hadartüm fî hadratî ve ecebtüm da'vetî ve kadaytüm hâcetî eyyühel mülûkel felekiyyetes sebate rûkyâîle ve cebrâîle aleyhisselâmü ve semsemâîle ve mîkâîle ve sarfeyâîle ve anyâîle ve kesfeyâîle ve bi hakki hameletil arşil azîmi vel kürsiyyil cesîmi vel melâiketil mukarrabîne cebrâîle ve mîkâîle ve isrâfîle ve azrâîle vel enbiyâi vel mürselîne veş şühedâi ves sâlihîne ve bi hakkit tevrâti vel incîli vez zebûri vel fürkânil azîmi ve mâ fîhâ minel âyâti vez zikril hakîmi fe innî uksimü aleyküm. Ve innehü le kasemün lev ta'lemûne azîm. İnnehü le kurânün kerîmün fî kitâbin meknûnin lâ yemessehü illel mutahharûne tenzîlün min rabbil âlemîn. Hüvel evvelü vel âhiru vez zâhiru vel bâtınü ve hüve bi külli şeyin alîm. Hüvellezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin sümmes tevâ alel arşi ya'lemü mâ yelicü fil ardı ve mâ yahrücü minhâ ve mâ yenzilü mines semâi ve mâ ya'rucü fîhâ ve hüve meaküm eyne mâ küntüm vallâhü bimâ ta'melûne basîr. Lehü mülküs semâvâti vel ardı ve ilellâhi türceul umûr. Yûlicül leyli fin nehâri ve yûlicün nehâri fil leyli ve hüve alîmün bi zâtis sudûr. Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ âlimül ğaybi veş şehâdeti hüver rahmânürrahîm. Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hüve elmelikül kuddûsüs selâmül mü'minül müheyminül azîzül cebbârül mütekebbirü sübhânallâhi ammâ yüşrikûn. Hüvallâhül hâlikul bâriül musavviru lehül esmâül hüsnâ yüsebbihu lehü mâ fis semâvâti vel ardı ve hüvel azîzül hakîm. Akbilû sâmiîne tâiîne bi hayliküm ve ricâliküm ve zükûriküm ve inâsiküm ve sağîriküm ve kebîriküm hattâ yetehallefü annî ehadün minküm in küntüm tâiîne li esmâillâhi rabbil âlemîne bi hakki men şakka semaküm ve ebsâraküm ve halakaküm min nâris semûmi ecib yâ ebâ deybac ve yâ benî afîf ve yâ benî tarîf ve yâ ebâ târiş melikil ummâri ve yâ ebâ Muhammed in ğavvâsı ve ya ebez zemâzim ve yâ ümmüz zimâmi vefalû kezâ ve kezâ bi hakki hâzihil esmâi aleyküm ve tâatihâ ledeyküm ecîbû eyyühel mülûkes sebatel felekiyyete ve'murul mülûkel mezkûrate bi tâatî ve kadâi hâcetî elvâhan 2 elacele 2 essâate 2.

bu da zilzal suresinin okunuşu;
1.İza zülziletil erdu zilzaleha
2. Ve ahracetilerdu eskaleha
3. Ve kalel insanü ma leha
4.Yevmeizin tühaddisü ahbaraha
5. Bienne rabbeke evha leha
6. Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel
li yürav a'malehüm
7. Ve mey ya'mel miskale zerratin hayray yerah
8. Ve mey ya'mel miskale zerratin şerray yerah

ama dediğim gibi ha bu surenin hepsini okumayacaksın, bahsettiğim yöntemle okuyacaksın.

sayın bedford,
sıralamayı maddeler halinde yaparsak
1-niyet edilecek. (namaz abdesti almamız gerekir mi?)
2-kesami okuyacağız. (ama sondaki 3 kelime 2 şer defa söylenecek) (elvâhan 2 elacele 2 essâate 2)
3-bu kelimeler söylenecek(ey kasemül emlakül felekiyyenin hadimleri Allah rızası için Kuran hakkı için Hz. Muhammed Mustafa sevgisi için para celbi rızık celbi hacetimi görmek için buradan ayrılabilirsiniz, güle güle gidin, hayırlılara vesile olsun)
4-zilzal suresi bu şekilde okunacak (1.İza zülziletil erdu zilzaleha
2. Ve ahracetilerdu eskaleha
3. Ve kalel insanü ma leha
4.Yevmeizin tühaddisü ahbaraha
5. Bienne rabbeke evha leha
6. Yevmeiziy yasdürun nasü
essaate)

5-Bu kelimeler tekrar söylenecek(ey kasemül emlakül felekiyyenin hadimleri Allah rızası için Kuran hakkı için Hz. Muhammed Mustafa sevgisi için para celbi rızık celbi hacetimi görmek için buradan ayrılabilirsiniz, güle güle gidin, hayırlılara vesile olsun)
Doğru anlamış mıyım? eksik fazlası varsa yazar mısın?

evet, aynen bu şekilde düzenlediğin iyi oldu, namaz kılmadan önce alınan abdest gibi abdest alınacak tabikide, arkadaşlar bu uygulamayı yapanlar 1 sene yada en kısa 6 ay sonra tekrar gelip son zamanlarında maddi durumlarında nasıl değişiklikler olduğunu isterlerse yazabilirler, içlerinden geçmiyorsa paylaşmasınlar, ben uzun zaman önce denemiştim maddi durumum düzelmişti ama çok da hatırlamıyorum herşeyi 4 yada 5 sene olduydu sanırım.

bi de unutmadan söyliyeyim bu kasemi okuduğunuzda uygulamayı yaptığınızda gece sizin inancınıza mani olmak için bazı şerli cinler gelip zil sesi gibi çınlama sesleri yapıp yada içeride birisi varmış hissi verebiliyorlar, bunlar sadece sizi korkutup yaptığınız amelden vazgeçirmek için oluyor, sakın niyetinizden vazgeçmeyin o geceyi atlatın ama korkmadan, önünüze bir rızk kapısı açılacak göreceksiniz bunu şahit olacaksınız. beni doğru anlayanlar yorum yapabilir.

Okunması gereken zaman olarak nedir? (gece, gündüz, cuma akşamı v.b.)
Belirli bir süreden sonra tekrar etmemiz gerekirmi istenilen şeyler olmadığı zaman?

bi zamanı yok, 1 defa okuman yeterli, başka okumana gerek yok, tanrı isterse cevap verir cevap vermezse vardır başka bir hayır.

Gerçekten mi?? Çok sevindim.
Ama google a yazdım bulamadım. Nerden bulacağım konusunda da yardımcı olur musunuz lütfen

Allah uygulamanıza kolaylık versin ama şunu belirtmeyim; Mesela azimet okurkende önemlidir..Okunacak azimet "EZBERE" bilinmelidir ve hiç takılmadan okunmalıdır.Bu kasemde de ervah çağırıyosun.Allah muhafaza kendine musallat etme.Çünkü kötüler uyumuyor her an yakalamaya çalışır üstelik sen ervah çağırıyosan.Denemek istiyorsanız başlarken şunu yapın derim;
Tesbihi alırsanız elinize aralardaki müezzinler varya iki tane onlar dahil çekerseniz 101 olur.
101 defa "Estağfirullah"
101 defa Salavat-ı şerife
7 defa Ayetel Kürsi Her seferinde 7 yerine üflenir
3 er defa Felak ve Nas Sureleri okunur.Kendini korumaya alırsın öyle başlarsın.

Başarı Allah'tandır.İnşallahu Rahman kurtulursun derdinden...

bu da bir çeşit tahassun örneği, uygulamayı yapacaklara şimdiden başarılar, bunların hepsini bi yerde toplayan bir arkadaş da tek bir konuda birleştirse ne iyi olur inanıyorum ki yıllar sonra bile bu konu altına yorum yapan tecrübe yada bildiklerini paylaşan bir çok insan çıkar, artı üye olmayıp misafir olarak forumda gezenler de faydalanacaklar, Allah c.c. hepimizden razı olsun vesselam.

Katılıyorum korunma konusunda çok fazla tam ve doğru bilgilerin olduğunu sanmıyorum.Bu konuda hala araştırıyorum.İnşallah değişik yöntemlerde bulduğum zaman paylaşırım.Bilgi paylaşılınca güzeldir.Allah 'ın ilmini kimden saklıyoruz değil mi :) Dua ve Selametle....

Dün gece bebeğim ağladığı için forumdan çıkmak zorunda kaldım.
Gece sürekli rüyamda hep bu konuyu gördüm. Uyandım uyudum bu konu. Ama nasıl olduğunu net hatırlayamıyorum.
Şimdi benim korkularım var. Musallat durumundan dolayı. Çünkü bu konularda tecrübesizim. Dualar ararken rast geldim buraya. Korunma nedir nasıl yapılır bilmiyorum. Evde çocuklar var. Bir de gece benimle yatan minik bir bebek. Onlara zarar gelsin istemem. Kendime de.
Ama bir taraftan da gerçekten çok zor durumdayızç Trifine imkan yok bu sıkıntılarımın. Hani gözümü karartıp ne olursa olsun diyecek kadar büyük dert ve belalar.
Şaşırmış durumdayım. Okusam mı okumasam mı. Ya hata yaparsam diye
Sayun bedford yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim size

Annede var ise eğer bebek doğduğu anda onada musallat olurlar.Bebeklere,duygusal insanlara,bayanlara daha çabuk musallat olurlar.Size tavsiyem Peygamberimizin ve İslam Büyüklerimizin öneridiği dualar ile Allah'tan yardım istemelisiniz.Diğer türlü azimet olsun kasem olsun ervah çağırma ile sıkıntıya düşebilirsiniz heleki bebek var ise evde...

Annede var ise eğer bebek doğduğu anda onada musallat olurlar.Bebeklere,duygusal insanlara,bayanlara daha çabuk musallat olurlar.Size tavsiyem Peygamberimizin ve İslam Büyüklerimizin öneridiği dualar ile Allah'tan yardım istemelisiniz.Diğer türlü azimet olsun kasem olsun ervah çağırma ile sıkıntıya düşebilirsiniz heleki bebek var ise evde...
Ben de öyle düşündüm okuduklaımdan sonra. Öyle haklısınız ki
Hem bayanım, hem çok duygusalım ben.
İki küçük çocuğumda da beni tedirgin eden şeyler var. Mesela her ikisi de gecenin belli saatinde uyanıp ağlıyorlar. İkisi de gerginler. Yıllardır devame den çok ağır bir borç yükünün altındayız. Öyle böyle değil. O nedenle yıllardır dua ederim. Büyük sayılarla okumalar yaptım hamileliklerimde. Mesela 313 ayetel kürsi, 1000 asyılı dualar. Fayda göremedim. Aksine kötüye gitti daha da. Üstelik şimdi söylediklerinizden anladığım bebeklerim de zarar görmüş.
Ama artık o kadar bunaldım ki. Bir de zamanım o kadar azaldı ki ödemeler konusunda. Büyük felaketler gelmesin istiyorum. Ama öncelik de evlatlarımın tabi.
Sizin en başta verdiğiniz duayı okumamıştım. Onu okuyayım sürekli. Tesbih olsun dilime.

sizin verdiğiniz konudaki uygulama sadece muhabbetin celbi için, biz rızık celbi para ihtiyacı için konuştuk ve uygulamayı verdik. :D

Adı geçen kasem var sitede. Genelde herkesin isteği sevgi uygulamalarıdır. O yüzden orada o örnek verilmiş. Ayrıca kasemler kişiye özel olmalıdır. Kişinin ihtiyacına göre yazılmalıdır.

Merhaba.
Ben borçları ödeme konusunda kuvvetli bir uygulama arıyorum. Ama öyle çok ki. Hepsini de yapmama imkan yok. Sonuç alanlar yazabilir mi nasıl uygulamalar yaptıklarını.

dediğiniz gibi çok uygulama var..bende zamanında çok araştırmıştım şu an elimde çok etkili dualar ve yazılacak şeyler var ama baya karışık durumda düzenliyorum onları havas bölümünde konu olarak açabilirim yakın zamanda beklemek istemezseniz mail den ulaşın bana göndereyim size.buraya ekleyemecek kadar çok şuan.madem çok sıkışmışınız.

Yönetici notu: Mail adresi vermek yasaklanma sebebidir.

Geri