"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boncuklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan obsesif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obsesif

Kayıtlı Üye
Benim sormak istediğim birşey var,rahmetli babannemden kalan bir takım renkli boncuklar bunların hepsini belli amaçlar için kullanıyormuş.Annemden duyduğum ve tanık olduğum şeylere bakınca ve buradaki konuları dikkate alınca bunlar şamanizim ve cadılıkla alakalı gibime geliyor.Şimdi bu boncukların hepsi iyi şeyler için değil tabi,şifa için olanda var aksi içinde,bunların evimde bulunmasının benim yada yakınımdakiler açısından bir olumsuzluk oluşturup oluşturmayacağını sormak istiyorum,açıkcası bu boncukları asla atmak istemiyorum ama endişeleniyorumda.

Şamanizmin yapısında bulunuyor olabilir ama cadılıkla iliskisi olduğunu sanmıyorum. Hıristiyanlar, Budacılar, Hindular ve Müslümanlar dualannın sayısını sarsırmamak icin kullanırlar.Boncuklar genellikle eski çağımzdan beri büyü icin kullanılan bi materyaldir.Duaları yineleme ve dilek dileme gibi durumlarda kullanılırdı.Sizin acınızdan yararına gelince eskiden kullanılmıs esyaları saklamanız bi acıdan faydalı olabilir anlam ve enerji bakımından ama eğer kara büyü altında cesitli ritüellerde kullanılmıssa ve hala yanınızda bulunduruyorsanız bu durumda fayda getirceğini pek sanmıyorum..

Eğer kullanmayacaksanız ve endişeliyseniz, bir kutu yapın ve içine enerjileriyle birlikte hapsedin. Arındırın derdim ama majikal değerleri var diyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri