"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bize ayırma büyüsü yapıldığını düşünüyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazal91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

hazal91

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba siteye yeni katıldım ve yardımlarınızı bekliyorum.
2 senelik beraberliğim oldu ve sonra ayrıldık aldatıldım. Sözlü sayılırdık aileler biliyordu. Sonra çocukluktan beri hoşlandığım biriyle bir birlikteliğe başladım. Herşey çok güzeldi. Eski sevgilimin annesi ise bunu öğrenmiş. Kadın bana takıktı. Oğluyla evlenmemi çok istiyordu ama olmayınca çıldırdı resmen evde sadece babamın olduğu bir gün gelip beni babama şikayet etmiş yeni ilişkimi açıklamış ve bir kaç gün sonra tuvaletteki naylon süpürgemizin yarısının makasla kesilmiş olduğunu fark ettik ve evimize o aileden başka giren kimse yok. Büyü, fal gibi konulara çok meyilli bi kadındı zaten. Ama ben pek umursamadım. 1 ay kadar sonrada sevgilimle ayrıldık çünkü o benden soğudu. Bana seni üzmek istemiyorum ama bende anlamıyorum niye böyle oldu ben soğudum, sıkıldım senden dedi. Bir anda oldu herşey. 2 aydır ayrıyız. Süpürgeyi de çöpe attık yakın bir zamanda bilmeden. Sizce büyü yapılmış olabilir mi? Böyle nesnelerle yapılan bildiğiniz uygulamalar var mı?

Bu Nesne(Süpürge) ile büyüye Hiç rastlamadım Fakat tabi büyü yapışmış olabilir bunu öğrenmeniniz bir Yolu var Tabi Medyumcuya giderek bunun büyümü olup olmadığını öğrenebilirsiniz

Selametle.

Bu Nesne(Süpürge) ile büyüye Hiç rastlamadım Fakat tabi büyü yapışmış olabilir bunu öğrenmeniniz bir Yolu var Tabi Medyumcuya giderek bunun büyümü olup olmadığını öğrenebilirsiniz

Selametle.

evet bunu düşünüyorum zaten ama bunu ticarete dökmeyen Allah rızası için yapan güvenilir birini arıyorum açıkçası ve henüz bulabilmiş deilim.

Küçük bir tabağa bir kaşık ince
tuz koyup üzerine 1 fatiha 3 ihlas
3 felak 3 nas 7 ayetelkursi ve şu
ayet okunur.
iz kale mu ci’tüm bihi’s-sihre;
innellahe se yubtilehu. İnnellahe
la yuslih amelil mufsidin.
Sonra sağ işaret parmağınızı
ağzınızda ıslatıp tuza bandırın.
Besmeleyle beraber yutun.
Titreme başdönmesi bulantı göz
kararması gibi haller yaşarsanız
bilin ki büyü vardır…

ayet okunur.
bilin ki büyü vardır…

etkileri korkuttu birden:) ama denemek lazım. kaynağı nedir peki bunun?

birde şöyle bişey var ben ayrıldığım sevgilimi hala çok seviyorum ve barışmayı çok istiyorum soğuyan o oldu.Böyle bişeyin olmasıda mümkün mü büyü varsa eğer.Yani onun herhangi bi eşyasına gerek varmı büyü için.

Var tabiki Kullandığı hep yanında taşıdığı bir eşyalara yapılabiliyor büyü .Tanıdığım medyumcular büyü olup olmadığını anlar fakat sitede özel yardım yasak bu yuzden kendiniz araştırıp bulup aklınızdaki sorulardan kurtulabilirsiniz.Selametle

Sn.hazal.bu büyü tespit usûlü helyusa nickli bir üyeden alındı.arama motoruna büyü testi yazarsanız bulabilirsiniz...

ayet okunur.
bilin ki büyü vardır…

bu yöntemi uygulayacak arkadaşlar lütfen bu belirtileri görüyorlarsa tansiyonlarını da kontrol etsinler.çoğu insan tansiyon hastası olduğunu geç farkeder ve birden yenen böyle bir tuzun tansiyonunuzu fırlatması aşikar tabiki:)Başınız döner,gözünüz kararır,sağınız solunuz karıncalanır hatta kafanızla ense kökünüz arasında uyuşma veya şiddetli bir ağrıda hissedersiniz.Küçük bir detay ve uyarı sadece,siteye gelipte bunu okuyabilecek herhangi birileri için.Hem böylece ne olduğundan da emin olursunuz.

Ben koca tuz kasesi yesinler demiyorum.isaret parmağını ıslayıp yenen tuzun miktarı tansiyonu çok etkilemez.zaten bu konuyu açanda evlenmemiş genç birisi olduğundan tansiyonu çok etkilenmez...

(30 x 13 inç)
Geri